Yeni topladığım pc her açışımda biosa atıyor anakart asus h610m k

Bugravysl

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba pcye windows kurdum ama her açışımda düğmeden bir kez kapatıp tekrar açmam gerekiyor ve onda da otomatik biosa atıyor her seferinde biosa girip windows boot managere basmam gerekiyor 1. Sırada olmasına rağmen ne yapmam gerekiyor

Fastboot açık olabilir mi

Anakart pili bitmiş olabilir.
Pili çıkar git aynısından al.

Anakart pili bitmiş olabilir.
Pili çıkar git aynısından al.
Kaç sistem eskittim hatırlamıyorum ama şu dediğini 1 kez dahi yaşamadım. Gerçekten böyle bir şey tecrübe ettin mi?

Merhaba pcye windows kurdum ama her açışımda düğmeden bir kez kapatıp tekrar açmam gerekiyor ve onda da otomatik biosa atıyor her seferinde biosa girip windows boot managere basmam gerekiyor 1. Sırada olmasına rağmen ne yapmam gerekiyor
Cold Boot sorunu olabilir. XMP kapattığın zaman düzeliyor mu?

Kaç sistem eskittim hatırlamıyorum ama şu dediğini 1 kez dahi yaşamadım. Gerçekten böyle bir şey tecrübe ettin mi?

Cold Boot sorunu olabilir. XMP kapattığın zaman düzeliyor mu?
E yaniii, yeni sistemlerde güncelleme gelmişmi bilmem o yüzden en kötü ihtimali verdim. Saat geriye kalmış düzelt diye biosa yönlendiriyor olası bir durum.

E yaniii, yeni sistemlerde güncelleme gelmişmi bilmem o yüzden en kötü ihtimali verdim. Saat geriye kalmış düzelt diye biosa yönlendiriyor olası bir durum.
Xmp tweaked den xmp 1 seçeneğine alınca düzeldi anlamadım ama 5600luk ramleri 4800 kullanıyor o şekilde de çok sorun yaratmaz bana ama anlam veremedim

Geri