B550M-D3sh anakart kullanıyorum izlediğim videolarda olan ve voltaj değerlerini değiştirmem gereken ayarlar benim BIOS menümde yok bu yüzden undervolt yapamıyorum. Stock fan kullandığım için undervolt yapmak istiyorum.
Kablosuz olacak ise mikrofonun iyi olması, kablolu olacak ise fiyat performans olması tercihimdir. G PRO X ya da Blackshark V2 önerilmiş genelde ancak Razer genel olarak fanboyların önerisi gibi geldiği için ve G PRO X'in mikrofonu BLUE tarafından yapıldığı için cezbediyor.
Laptopta Turbo Boost açtığım zaman sıcaklık ansızın 100 derecelere çıkıyor gözüküyor ancak elimi kasaya koyduğumda herhangi bir sıcaklık hissetmiyorum. Turbo açık ve kapalı, tek fark çok küçük bir fan sesi artması.
Her şeyi denedim sonunda sorunu halletim arkadaşlar, anakarttaki jumperı sökmüşüm jumper olmadan da görüntü vermiyormuş. Anakart DQ67OW ilerde bu sorunu yaşayan olursa denesin. Herkese iyi forumlar.
Yaptım ancak değişiklik olmadı şu anda içinde çok fazla kinetik enerji olabileceğini düşünüp tüm parçalarını söktüm yaklaşık 1.30 saattir tüm parçalar birbirinden ayrı 10 dakika sonra gidip tekrar toplayacağım umarım çalışır bu sefer.