Sayın abilerim bilgisayarımda yer kalmadığı için windows uyarı verdi ve önceki windows yüklemelerini kaldırmamı istedi. Önceki windows yüklemelerini kaldırsam herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım ?
yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Arkadaşlar biosu güncelledikten sonra radeon software 'a tıkladım ama açılmadı karşıma böyle bir şey geldi yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapacağımı bilmiyorum.
Arkadaşlar Yaklaşık 5 ay önce James Donkey 711 kulaklığını aldım hiçbir sıkıntısı yoktu fakat son zamanlarda youtube'da video izlerken bi anda ÇIT sesi geliyor ses gidiyor sebebini anlayamadım.Kulaklığı usb yerinden söküp tekrar takıyorum düzeliyor ama uzun bi süre geçtikten sonra tekrar aynı...
bence anakartının sitesine girip bi tekrar bios güncellemesi gelmiş mi bak bende bilgisayarı yeni almıştım kendi kendine görüntü ve klavye gidiyordu bios güncelledim sorun kalktı dostum
Merhabalar bilgisayarımda bios güncellemesi yapıcam kaç gblık flash bellek gerekli ? bir yerde 32gb diye okumuştum öyle bir zorunluluk mu var yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeşim ben üstüne siyah silikon döktüm yanlışlıkla çıkarmak için yaklaşık 20 dakka falan sabunlu suyla ovaladım yıkadım hiçbir sıkıntı olmadı bende dert etme ama yinede sen bilirsin.
Öncelikle iyi günler diliyorum. Arkadaşlar kullanmış olduğum iphone 7 plus telefonumda şöyle bir sorun var telefon wifisi çok fazla yavaş hiç çekmiyor fakat kendi internet paketimi açtığımda internet gayet hızlı bir şekilde çalışıyor.
Not; ailedeki diğer telefonlarda bu sorun yok , pcde de...