yurt dışına çık gir yapıyorsun daha sonra çık gir evrağı veriliyor zaten onunla e devletten imei kayıt bölümüne istenilen bilgilerle başvuruyorsun daha sonra harcını ödüyorsun bu kadar unutmaman gereken imei kaydı yapılan telefonun 3 yıl boyunca sadece kayıt yapılan kişinin tcsine kayıtlı...
kullanılır dostum yük altında o derecelere çıkar normal bir durum bu isterseniz soğutucu yardımıyla biraz daha düşmesini sağlayabilirsin laptop için çok uzun süre bu sıcaklıklarda çalışmadığı sürece sorun olmaz
bence siz gidin bu cihazları mediamarkt veya vatan tarzı mağazalarda inceleyin ben huawei alma tarafında olurdum ama siz inceleyip öyle karar verin çoğu mağazada bu ürünler vardır zaten
s9 fe+ kötü cihaz değil bu arada ama dediğim gibi işlemcisi, ram, hafıza ve ekran kalitesi söylediğim cihaza...
öncelikle 1 tane daha ram alarak bilgisayarın çift kanal bellekle çalışmasını sağlayın performansınızı özellikle amd işlemci olduğu için arttıracaktır.
Ayrıca hangi çözünürlükte oynuyorsunuz değerler 2k üstü için normal olarak gözüküyor sıcaklık durumunu da paylaşın
s9 fe+ işlemci olarak ve ekran kalitesi olarak önermem
huawei kendi mağazası var hemen hemen her uygulamayı indirebiliyorsunuz fakat olmadı bulamadınız gbox uygulamasından play store kurulumunu yaparak play store erişim sağlayabiliyorsunuz o bir sorun değil yani
ayrıca klavyesi yok s9fe+...
normal dostum o işlemciye o fan hızıyla ulaşılan sıcaklık değeri normal daha önce laptop kullanmadıysan belki bilmiyorsundur ama laptoplarda yük altında 90 95 derecelerde çalışması sorun yaratmıyor işlemcinde güçlü olduğu için masaüstü kullanımında o değerleri ulaşması normal