Öncelikle herkese merhaba, resimdeki klavyeyi arıyorum elimde şu bilgiler var keykapleri değişmiş resimdekinin. Bu modele benzer hotswap bir farklı bir önderiniz varsa ona da açığım.
Üzerindeki keykap: Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
Şahsen NZXT H Series H5 Flow serisini öneririm tasarımı ve hava akışı baya güzel.
https://www.incehesap.com/nzxt-h-series-h5-flow-cc-h51fw-r1-beyaz-atx-mid-tower-gaming-oyuncu-kasa-fiyati-62832/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.6.6
Mümkünse eski furmak ile test iste bence hocam. Eski kartım ile furmak avg ortalama fps 90 92 civarı diye hatırlıyorum. (evga 1070ti) ancak ısı ve hotspot kötü değil gibi. Bir de test kaç dakika açık kalmış bilgin var mı.
Genelde bozuk sıvı soğutmalardan zit bir ses gelir ama hepsinde gelecek diye bir şey yok. Elinde stok soğutucu varsa geçici olarak tak ısı değerleri yüksek olacaktır ama anı artış var mı diye bakmış olursun. Eğer ani artık yok normal diyebileceğin şekilde artık azalıyorsa büyük ihtimalle sıvı...
Isı değerleri normal gibi geldi bana da ama ani yükseliş bir tuhafıma gitti arka pilanda ara ara devreye giren bir program olabilir mi bir süre takip edebilirsin. Sıvı soğutma popasına da da sıkıntı olabilir bir çalışıp bir çalışmaz ise böyle ani yükselişler olabilir.
Bu ekran karını bi arkadaşımdan aldım almadan önce termal macun + pad değişikliği yapıp yollamıştı (1 yıl önce aşşa yukarı). İşlemci için de sıvı soğutma aldım kısa süre önce onun da yeni olsa gerek.