Merhaba arkadaşlar. Rtx 4070 Super, Ryzen 5 7600’lü sistemime ikinci bir ekran kartı takmayı düşünüyorum. Bu ay içerisinde MSI MAG B650 TOMAHAWK anakarta geçmeyi düşünüyorum. Almayı düşündüğüm ikinci ekran kartı 4000 veya 5000 serisinden olacak tam bilmiyorum daha. İkinci ekran kartını Render...
Termal macunun kargodayken akmış olma ihtimali var mı? Çünkü adamlar test ettiğinde 71 dereceyi geçmeyen işlemci aynı testi ben yapınca 80 derecenin altına inmiyor. Aldığım yere mail attım. Gelen cevaba göre termal macun yenileyeceğim. Kaliteli macun öneriniz var mı?
Arkadaşlar merhaba. Bir hazır sistem aldım. Sistem bugün elime geldi ama işlemci sıcaklığında bir anormallik var. DeepCool AK400 Digital 120 mm soğutucu olmasına rağmen işlemci boşta yani masaüstündeyken bile 75-82 derecelerde geziniyor. Adamlar sistemi test ederken test sonuçlarını masaüstünde...
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim üzere birazdan bu iki monitörden birini alacağım. Normalde direkt Aoc almayı planlıyordum ama Nvidia G-SYNC desteği olmadığını gördüm. İkisinin de fiyatı aynı. Sizce hangisini seçmeliyim?
Arkadaşlar merhaba. Bir YouTube kanalım var ve bu kanalda bir yabancı kanaldan animasyon videolarını alarak Türkçe dublaj yapıp kendi kanalımda yayınlıyorum. Bu yayınladığım animasyon videolarının telif hakkı yok. Ben yine de her ihtimale karşı kanaldan izin aldım.
Sizce YouTube İş Ortaklığı...
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Normalde böyle bir konu için başlıklar açmayı sevmem ancak gerçekten bu konudan anlayanların yardımına ihtiyacım var. 2020 yılında bir YouTube kanalı açmaya karar verdim. Ancak o zamanlar istediğim içeriği üretecek ne bilgim, ne donanımım ne de imkanım vardı. Ama...
James Donkey 711. Yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim. Pedleri çok rahat, kafaya güzel oturuyor. Ses kalitesi ise arkadaşlarımın daha pahalı kulaklıklarından bile iyi. Oyun anlamında kullanacaksan için rahat olsun. Ben kulaklığı genelde müzik dinlemek...
https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_x_v3.aspx bu sistemi özelleştirerek kolaylıkla 25 bin liraya RTX 3070ti bulunan bir sistem toplayabilirsin.