burakiii isimli üyenin son içerikleri

1. B

Ergopixel Knight Premium Oyuncu Koltuğu 5.864 TL (trendyolkart çıkarana 1K puan)

Hocam kart bilgilerini giriyorum ama puan görünmüyor neden daha yeni aldım bu arada hiç kullanmadım ilk defa kullanacağım
  2. B

Einhell TE-CS 18/150 Lİ- Solo Akülü Daire Testere 1850 TL 🔥🔥

Benim siparişi iptal etmişler stok yokmuş, ya sizin ?
  3. B

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

V2x ide 850 ye almıştım ondan 3 4 ay oldu şimdi buna birden 3100 verince çok geldi aslında değil ama öyle hissediyorum :)
  4. B

Nasip İnşallah aynı fiyata düşerde alırsın sende :) Bu arada ben koltuk almak için satıyorum zaten halihazırda razer blackshark v2x var memnunum gerek kalmadı yani buna
  5. B

Esenyurt veya başakşehir sadece elden teslim
  6. B

Almak isteyen varsa aynı fiyattan (3100) verebilirim kapalı kutu iadeyle uğraşmak istemiyorum
  7. B

1733147123 2 adet aldım sorunsuz geldi dts yazıyor ama sorunlu mu bu model ?
  8. B

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Alakasız olacak ama ekran ayarları normal olarak mı kullandınız yoksa özel ayar mı yaptınız ben yeni tv almıştım onun ekran kalitesi bu cihazdan daha iyi tek avantajı android olması bir de tv 4 k ama youtube da 2160 p den yukarısını açmıyor sizce nedendir?
  9. B

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Bende de D-Smart qr kodu çıkmadı cihazın altında bir yolunu bulanlar atabilir mi ?
  10. B

AJAZZ MOUSE MCU REHBERİ/KIYASLAMA/KANIT

20 ekimde sipariş verdim 2 kasımda bendeydi
  11. B

Bilmiyorum bakamadım 1730621195 He pardon :) 13400 f 1730621290 2 k hz kasmaz herhalde belki yazılım sıkıntılıdır (umarım) bilemiyorum ama moralim bozulmadı yani güzel mouse hafif kaliteli hissettiyor parasını hakeden bir ürün gibi sıkmayın canınızı zaten 8 k hz kasmasa bile 3 15 skorlarla...
  12. B

Günaydın arkadaşlar şimdi size açıklayayım mevzuyu sadece bende mi oldu yoksa diğer arkadaşlarda da oldu mu bilmiyorum ama aj159 pro modelini dün teslim aldım en başta sorun yoktu mouse yağ gibi kayıyordu sonra programını indirdim ve 2000 hz e alıp 2 tane de macro atayınca bahsettiğimiz...
  13. B

🔥İndirim Gigabyte GeForce RTX™ 4070 SUPER EAGLE OC 12G --25.799 TL--

https://app.hb.biz/0fVeKAEofKI7 bide bu var
  14. B

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V2 X siyah 6 ayın en ucuzu

Git dediğin mahkemeye mi gideceğim tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum
Geri