buraksu abla isimli üyenin son içerikleri

1. buraksu abla

Çözüldü✓ 1200 TL Bütçeye Uygun RGB Fan Tavsiyeleri

Hocam ryzen 5500 için bu termal macunu almayı düşünüyorum herhangi bir problem olur mu konu dışı olacak https://amzn.eu/d/70YLJdh Tavsiye için teşekkür ederim hocam hepsi burada indirimi bekliyorum premium indirim 200 TL bandı olacak 9 Mart içinmiş
  2. buraksu abla

Teşekkür ederim yarın Hepsiburada üzerinden büyük indirim varmış güzel bir indirim olacağı söyleniyor daha ucuza da mal etmiş olabilirim diye düşünüyorum yarın sipariş vereceğim teşekkür ederim tekrardan hayırlı akşamlar diliyorum
  3. buraksu abla

Merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar diliyorum RGB fan önerisi istiyorum bütçem 1200 TL 3lü fan arıyorum çok kafam karışmış durumda sizlerin önerisini istiyorum 1741289291 Hub kontrolcü extra alacağım hub önerisi de yapabilirsiniz anakartım MSI b550 tomahawk
  4. buraksu abla

MSI G2712 Monitörde Şerit Çizgisi Sorunu

Teşekkür ederim hocam hayırlı akşamlar diliyorum 🫡
  5. buraksu abla

Garantisi var olmazsa sabah Msi Türkiye ile bir iletişime geçebilirsem belki değişim yapılabilir ordan kurtarmış oluruz en azından
  6. buraksu abla

Merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar diliyorum Msi G2712 monitörü kullanıyorum daha önceden herhangi bir sorun yoktu fakat bu 1 haftadır üst kısımda şerit çizgisi bir anda oluştu sadece sol üstten orta üst bölüme doğru gidiyor panelle alakalı bir durum mu can sıkıntısı oluşturur mu ileri ki...
  7. buraksu abla

AUDIODG.EXE hata kodu

Merhabalar ekte görsel mevcuttur orda hata kodu v.s v.s yazmakta pek anlayamadım 2 gündür oyun oynarken masaüstüne atıyor 2 saniye falan maus yüklenme imleci ortaya çıkıyor bu durum bu hatadan kaynaklımı? bu hata ne anlama gelmekte rica etsem bilgi verir misiniz Hatalı uygulama adı...
  8. buraksu abla

Çözüldü✓ Razer Blackshark v2 usb alınır mı?

Denedik hocam çok şey denedik ama gerek kalmadı Steelseries Arctıs7 aldım çoğu kulaklığa harbiden bin basar aşırı iyi mikrofon ve sesi var indirimden yakaladık ucuza denk getirmiş olduk İyi günler dilerim
  9. buraksu abla

4 arkadaş yazmayı unutmuşum 8 ayrı pc Ne yapalım şimdi 🙂 hepimizin kulağı bozuk demek ki
  10. buraksu abla

Hocam ayak seslerini almakta aşırı güçlük çektim ne yaptiysam mecbur iade ettim mikrofon robotik ses veriyordu Classone Hp915 kullandım aşırı iyi ses veriyordu her oyunda mikrofon kalitesi de öyleydi orjinal sesini veriyordu Marka kulaklıklar pahalı ama ses seviyesi olsun mikrofon olsun hep...
  11. buraksu abla

Razer Blackshark v2 usb alınır mı? hyper x cloud ll baktım fakat geri iade etmek zorunda kaldım ses aşırı kötü idi mic daha kötüydü sizce Razer Blackshark v2 usb alınır mı?
  12. buraksu abla

Öneri Oyuncu Mouse, Kulaklığı Önerileriniz

başka ses kartı denedik ne yaparsak olmadı b550 tomahawk anakartım var onda 7.1 özelliği var onda denedim o da aynı şekilde , Razer Blackshark v2 x var alınır mı peki ? üstüne biraz daha koysam...
  13. buraksu abla

Öneri Oyuncu Mouse, Kulaklığı Önerileriniz

Kulaklığı arkadaşım kullanıyordu ben de onu denedim fakat ses ve mikrofon aşırı derece tatmin edemiyor ve çok kısık ses veriyordu ses seviyesi aşırı düşük ve oyun oynarken ayak seslerinin bile duyamıyorum ses kasma 0
  14. buraksu abla

Oyuncu kulaklığı önerisi

Mikrofon ve ses seviyesi tatmin ediyor mu kablosuz ile kablolu aynı diye biliyorum da ses seviyesi ile alakalı bir yükseltme yapılmadı deniyor
  15. buraksu abla

Oyuncu kulaklığı önerisi

aldın mı ? nasıl bir performans sergiliyor ?
Geri