Öneri Oyuncu Mouse, Kulaklığı Önerileriniz

Hocam tutmuşken sorayım bütçem kısıtlı monitöre para ayırmak istiyorum.
300-400 arası mouse
500-600TL klavye önerisi yapabilir misiniz rica etsem
Kulaklığa biraz bütçe toplamam lazım
hala kullanmadıysan hepsiburada ilk alışverişe özel 50tl indirim var bunu almanı öneririm

hala kullanmadıysan hepsiburada ilk alışverişe özel 50tl indirim var bunu almanı öneririm
Tavsiyen ve ilgin için teşekkür ettim hocam değerlendireceğim.

Arkadaşın tavsiyeler iyi, özellikle Corsair fareyi beğeniyorum. Geçen indirimde fare almasam radarımdaydı bütçeyi toparlayınca almayı düşünüyordum. Klavye de güzel, sadece rbg değil rainbow ancak rgb takıntın yoksa birebir.

Sabre pro yu geçen Amazon dan 375 e aldım yağ gibi akıyor namussuz 😁

Merhaba, ikinci elden ekipman almak sağlıklı olur mu?
Ben 700e maximum 15kez kullanılmış G335 beyaz satıyorum isterseniz fikir olarak bulundurabilirsiniz. (Şuana kadar sattığım bütün ürünleri iyice temizleyerek sattım)

Kulaklığı cloud core al 1100tl.
ordaki 200'ü mouseye ekle 800tl'ye şu mouselerden birini alabilirsin
bütçe arttırırsan
benim önerilerim bunlar tutuş şekline ve göz zevkine göre istediğini alabilirsin özellik bakımından hiçbiri üzmez
Kulaklığı arkadaşım kullanıyordu ben de onu denedim fakat ses ve mikrofon aşırı derece tatmin edemiyor ve çok kısık ses veriyordu ses seviyesi aşırı düşük ve oyun oynarken ayak seslerinin bile duyamıyorum ses kasma 0

Kulaklığı arkadaşım kullanıyordu ben de onu denedim fakat ses ve mikrofon aşırı derece tatmin edemiyor ve çok kısık ses veriyordu ses seviyesi aşırı düşük ve oyun oynarken ayak seslerinin bile duyamıyorum ses kasma 0
mikrofon konusunda iyi olmadığını kabul ediyorum ama 53mm sürücüler kullanıyor kendimde kablolu modelini arkadaşımda kullandım beni tatmin etmişti. sürücüleri çok büyük kullandığı sürücüler dandik şeylerde değil arkadaşının ses kartında sorun olma ihtimali var. bide yazılımı biraz kurcalaması gerekebilir amazondan al aynı sorunu yaşarsan iade edersin dersenki uğraşamam falan cloud 2 ve fury x modeline bakabilirsin. özellikle fury x'in kafa ağrıtcak düzeyde sesi var

mikrofon konusunda iyi olmadığını kabul ediyorum ama 53mm sürücüler kullanıyor kendimde kablolu modelini arkadaşımda kullandım beni tatmin etmişti. sürücüleri çok büyük kullandığı sürücüler dandik şeylerde değil arkadaşının ses kartında sorun olma ihtimali var. bide yazılımı biraz kurcalaması gerekebilir amazondan al aynı sorunu yaşarsan iade edersin dersenki uğraşamam falan cloud 2 ve fury x modeline bakabilirsin. özellikle fury x'in kafa ağrıtcak düzeyde sesi var

başka ses kartı denedik ne yaparsak olmadı b550 tomahawk anakartım var onda 7.1 özelliği var onda denedim o da aynı şekilde , Razer Blackshark v2 x var alınır mı peki ? üstüne biraz daha koysam https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,612960542.html bunu mu alsam diye düşünüyorum ?​

başka ses kartı denedik ne yaparsak olmadı b550 tomahawk anakartım var onda 7.1 özelliği var onda denedim o da aynı şekilde , Razer Blackshark v2 x var alınır mı peki ? üstüne biraz daha koysam https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,612960542.html bunu mu alsam diye düşünüyorum ?​

belki jak girişinde sorun vardır. Blackshark v2 kullanıyorum attığın ses kartsız modeli 1600tl bütçeye çıkabiliyosan alman mantıklı olmaz. Kablosuz istiyosan void elite yerine razer barracuda x al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,786
Üyeler
192,501
Son üye
WalterWhitee
Geri