buraktpl isimli üyenin son içerikleri

1. buraktpl

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

2 hesapla yaptım 200+200 3 gün içinde aldım teşekkürler :peepokalp:
  2. buraktpl

🔥İndirim AOC 24G42E 24" 180 Hz 4.299 TL

Sağda güneş gibi parlayan konudaki monitör soldaki yeni aldığım odyssey G65B 1760130369 ekstra ışık olmasın diye klavyeyi kasayı bile söndürdüm flkaşsfgsd
  3. buraktpl

🔥İndirim AOC 24G42E 24" 180 Hz 4.299 TL

Dostlar bende aldım bu monitörü çok fazla ışık sızması var hatta konuda açtım bununla alakalı merak edenler bakabilir not: iade ettim 4100tlye almıştım Işık Sızması
  4. buraktpl

AOC 24G42E - Işık Sızması Testi

İade etmeli miyim? :unsure:
  5. buraktpl

AOC 24G42E - Işık Sızması Testi

Monitör bugün elime ulaştı ölü piksel çok şükür yok ghosting testide yaptım ama çok anlamadım, sizce ışık sızması sonuçları nasıl?
  6. buraktpl

🔥İndirim AOC 24G42E 180 Hz 4.099 TL

gs25f2 mi bu muuu 4200e almıstım gigabyte ı
  7. buraktpl

Yardım G24-F2 Monitör bozuldu garanti süreci

Aynı ürün kalmadığı için GS25F2 teklif ettiler işte bende kabul ettim, yanlış yazmışım üstteki mesajımda pardon
  8. buraktpl

Yardım G24-F2 Monitör bozuldu garanti süreci

Ben de monitörümde aynı sorunu yaşadım ve garantiye gönderdim. İade ya da farklı bir muadil ürünle (GS24F2) değişim yapabileceklerini söylediler.
  9. buraktpl

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Dostlar klavye önerir misiniz
  10. buraktpl

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Konuya çok uzak kaldım, yakın bi tarihte gaming gen'de mekanik klavyeler konuşuluyordu en iyisi hangisidir dostlar kampanya mevcut iken 1 tane almak isterim
  11. buraktpl

Yardım Monitor İade/Değişim Hakkında Tavsiye

itopyadaki arkadaşta kronik olduğunu söylemişti uzak durmak lazım bundan sonra
  12. buraktpl

Yardım Monitor İade/Değişim Hakkında Tavsiye

Benim G24F-2 monitörümde cortladı dostlar, garantisinin bitmesine 1 haftadan az kala garantiye gönderdim ve iade veya değişim olur dedi Itopya, büyük ihtimalle gamebooster önericekler monitörüde 3800e almışım zamanında, piyasayıda takip etmediğim için bilmiyorum sizce ne yapmak mantıklı olur...
  13. buraktpl

Yardım G24F-2 Monitörde Çizikler Oluştu - Garanti Durumu

kablolar aynı değil evet
  14. buraktpl

Yardım G24F-2 Monitörde Çizikler Oluştu - Garanti Durumu

teşekkür ederim, az önce farklı bi pc'de denedim durum daha kötü oldu, driverla alakalıdır belki diye
  15. buraktpl

Temu'nun sanırım taktiğini buldum (SS'li)

dayı paylaşsana yaww 3-5 kisiyiz burada yabancı yok o.O2
Geri