burcuavcı isimli üyenin son içerikleri

1. burcuavcı

Ucuz protein tozu önerisi

bence bu tarz konularda çokta ucuza kaçma proteinocean bile kötüyken diğerlerini düşünemiyorum. dışarda daha az kahve iç gerekirse ama bu konularda seçici olunmalı hem ucuz hem kaliteli bi şey bulamazsın en önerebileceğim şu an supplementlerin kendi markasına ait olan protein tozu olabilir küçük...
  2. burcuavcı

Hangisi ile başlanmalı

ilk önce full body başlayıp vücudu toparladıktan sonra bölgesel odaklanmak daha mantıklı olabilir zaten şu an ne duurmdaısn bilmiyorum ama eğer fazla kilo varsa yağdan kilo vermeye odkalanıp ardından kas kütlesi koymak daha mantıklı geliyo bana tabii pt ile çalışsan onla rfikir verse daha iyi...
  3. burcuavcı

Protein tozu ve kreatin önerisi

ben izole protein tozu kullanıyorum. optimumla başladım ama artık param yetmiyor ona supplementlerin kendi ürününü kullanmaya başladım. bisküvilisini tavsiye ederim. fiyat yine pahalı ama optimum gibi de değil sonuç olarak fiyat performans. kreatin big joy kullandım bence iyi faydasını gördüm.
  4. burcuavcı

Kreatin Nasıl Kulanılır

kreatin kullanırken bol su içmek önemli bazen su tutabiliyor çünkü sen zaten 5 litre su içiyomuşsun yeter de artar bile 2.5 litre su bile yeter yani bnece. 3 gram da yeterli zaten. ayrıca dinlenme düzenine de dikkat etmeni öneririm.
  5. burcuavcı

Dövme bakımı nasıl olmalı?

dövme yaptırdıktan sonra cildi nenmli tutman gerek. ayrıca rengini uzun süre koruyabilmesi için güneşten korumalısın. özellike ilk yaptırdığın dönem iyi bakarsan sonrasında zaten rengind esolma olmaz. kaliteli bi dövmeciye gitmeni öneririm zaten dövmeyi yapan kişi krem mrem önerir sana
  6. burcuavcı

Yulaf yemek kilo aldırır mı

Harika bir başlangıç yapmışsın, sabahları yulaf yemek gerçekten tok tutar ve enerji verir. İçine bal, kakao ve muz koyman da tatlı ihtiyacını sağlıklı yoldan karşılamana yardımcı olur. Ama balı çok kaçırmamaya dikkat et, muz da şekerli bir meyve olduğu için porsiyonu abartmazsan gayet güzel bir...
  7. burcuavcı

Öneri En son izlediğiniz dizi/film?

the white lotus
  8. burcuavcı

Yağlı cilt için ne yapmalıyım

tabii ki doktora gitmen en sağlıklı yöntem olur ama genel olarak yağlı ciltler için doğpru bir jel ile sabah akşam yıkamak gerekiyor. burundaki siyah noktaları çoğu zaman tamamen kaybolmuyor zaten onun için evde yapılan mucizevi bir yöntem yok sadece küçültebilirsin kil maskesi kullanarak yves...
  9. burcuavcı

Protein tozu önerisi

bende supplementlerin izole protein tozunu kullanıyorum fiyat performans ürünü bence. bahsettiğin markalar içerik olarak daha temiz, bi ara hardline kullanıyodum çok memnundum bu arada ama bütçe olarak zorladı eğer sıkıntın yoksa hardline alabilirsin bence
  10. burcuavcı

Kitap Önerir misiniz?

amak-ı hayal öneririm filibeli ahmet hilmi yazarı öyküleştirilerek felsefe anlatıyor tavsiye ederim
  11. burcuavcı

Öneri Dizi ve Film Önerileri Bekliyorum +90 Dizi Bitti Listemi Ekledim

the white lotus izle bence gerçekten akıcı bi dizi onun dıışında film olarak dogville önerebilirim konusu, çekimleri, kurgusu her şeyiyle çok farklı bir film
Geri