burhannyavuz isimli üyenin son içerikleri

1. burhannyavuz

50.000 TL bütçeli alınabilecek en iyi hazır sistem önerisi

Merhabalar, Bütçem 50.000 TL bu bütçeye uygun bir hazır sistem kasa almak istiyorum oyun odaklı olacak başka bir işlem için kullanmayacağım. Tercihim AMD işlemcilerden yana önerilerinizi bekliyorum konu hakkında detaylı bilgiye sahip olanlar öneri yapabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. burhannyavuz

Program kodlayabilecek yazabilecek birini arıyorum

Yani gerçekten yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Hiç anladığım bir konu değil çünkü bu kodlama programlama işi
  3. burhannyavuz

Ne kadarlık bir ücret talep ederler peki bu konuda
  4. burhannyavuz

Hayır denemedim yazabilecek mi? birde hangi yapay zekadan denemeliyim ?
  5. burhannyavuz

Herkese merhaba, program kodlayabilecek veya bana uygun bir program bilenler varsa lütfen cevap versin şöyle bir programa ihtiyacım var; Ekranın belirlediğim alanında çıkan şekilleri algılayıp, şekle göre benim belirlediğim tuşa otomatik basacak bir program arıyorum yani örneğin ekranda...
  6. burhannyavuz

Monitörümde çizgiler yanıp sönüyor

1 yıl oldu alalı ya 6 ayı geçti
  7. burhannyavuz

Evet garantisi mevcut hala, ancak önce sorunun kaynağını bulmak istedim
  8. burhannyavuz

https://streamable.com/b4b9he Yükledim hocam
  9. burhannyavuz

Herkese merhaba, gününüz güzel geçsin. PC den anladığımı düşünüyorum ancak dün akşamdan beri içimi gıcıklayan lakin sebebini bir türlü bulamadığım bir durum mevcut monitörümde. Nette o kadar araştırma yapmam rağmen bu sorunun çözümünü bir türlü bulamadım. Eklediğim Video da saliselik çizgiler...
  10. burhannyavuz

Üst düzey mouse, klavye, kulaklık ve mikrofon önerisi

Mikrofon için ayrıca zaten bir bütçe belirlediğimi açıklamada yazmıştım önerileriniz güzel ancak daha iyilerinin olacağına eminim kulaklık olarak steel series markasını önerenlerde olmuştu peki sizce Hyper x mi yoksa Steelseries mı?
  11. burhannyavuz

Üst düzey mouse, klavye, kulaklık ve mikrofon önerisi

Arkadaşlar merhaba üst düzey bir oyuncu bilgisayarı topladım ve şimdi ekipmanlarını alacağım genel olarak FPS oyunları oynuyorum toplam 15bin TL'ye kadar klavye, mouse ve kulaklık önerir misiniz? Mikrofon için ayrı bir bütçem var 5k gibi. Mikrofon: Yayıncılık düşünüyorum bu yüzden ses kalitesi...
  12. burhannyavuz

40.000 TL civarı sistem toplamak istiyorum

tamamdır notlarımı aldım teşekkürler öneriler için
  13. burhannyavuz

İstesem peşin fiyata tek hemen yarında alabilirim ama acelem yok indirimli fiyatlarla daha iyi bir sistem toplamak varken daha alt bir sisteme denk fiyat vermek istemiyorum sadece türkiye koşullarında parçaların fiyatları malum :D
  14. burhannyavuz

bunun fiyatı zaten yüksek anakartı da satıp tekrar amd uyumlu anakart almaya kalksam zaten bu kez 10k daha fazla fark ödemiş olucam 1707319363 Ayrıca bu söylediğim işlemcileri zaten indirimli fiyatlarını yakalamaya çalışıp o şekilde dizeceğim bir sistem bu örneğin her hafta/2 haftada bir bir...
  15. burhannyavuz

Sıvı soğutmayı zaten AMD kullansam dahi alacağım ben ama AMD de kullandım İntel de o yüzden kişisel deneyimim sonucunda İntel diyorum bence amd veya intel işlemci aralarında kıyaslama yapmak doğru değil ikisinin de bir birbirine göre -leri ve +ları bulunuyor oyun içinse fark olduğunu...
Geri