Program kodlayabilecek yazabilecek birini arıyorum

Reaksiyon skoru
2
Herkese merhaba, program kodlayabilecek veya bana uygun bir program bilenler varsa lütfen cevap versin şöyle bir programa ihtiyacım var;

Ekranın belirlediğim alanında çıkan şekilleri algılayıp, şekle göre benim belirlediğim tuşa otomatik basacak bir program arıyorum yani örneğin ekranda sırasıyla

12542512 şeklinde sayılar çıkıyor bu sayıları algılayıp, sayı başına benim belirlediğim tuşa basacak bir program lazım. internet üzerinde araştırdım ancak bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?

Hocam cursor,emergent vb AI modelleri mevcut ya da direkt chatgpt ye yazıp nerede yazdırabileceğini bile öğrenebilirsin. Hatta chatgpt bile sana yardımcı olur yapmak istediğin şeyde.

hocam freelancer sitelerinden bir programmer bulup, para karşılığı iş yaptırabilirsin istersen. Türk freelancer sitesi bildiğim kadarıyla bir tane var sadece. Ordaki programmer lar yardımcı olur böyle bir konuda.

Herkese merhaba, program kodlayabilecek veya bana uygun bir program bilenler varsa lütfen cevap versin şöyle bir programa ihtiyacım var;

Ekranın belirlediğim alanında çıkan şekilleri algılayıp, şekle göre benim belirlediğim tuşa otomatik basacak bir program arıyorum yani örneğin ekranda sırasıyla

12542512 şeklinde sayılar çıkıyor bu sayıları algılayıp, sayı başına benim belirlediğim tuşa basacak bir program lazım. internet üzerinde araştırdım ancak bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
Python kullandırarak ve hazır kütüphaneler ile muhtemelen yolo yardımı ile chatgpt böyle bir proje yapabilir. Ben bu şekilde trigger bot yapmıştım tabi yazılımcı olduğum için çok daha kolay olmuştu, görüntü işleme benim alanım değil ama yardımcı olmaya çalışırım

Python kullandırarak ve hazır kütüphaneler ile muhtemelen yolo yardımı ile chatgpt böyle bir proje yapabilir. Ben bu şekilde trigger bot yapmıştım tabi yazılımcı olduğum için çok daha kolay olmuştu, görüntü işleme benim alanım değil ama yardımcı olmaya çalışırım
Yani gerçekten yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Hiç anladığım bir konu değil çünkü bu kodlama programlama işi

Ne kadar verebilirsin?
Onu da söyle. İlgilenenler çıkar mutlaka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri