Neler Yeni

İnceleme SS Rival 3 Wireless İnceleme

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Eline sağlık Zbabo, zıbab ıvj.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eline sağlık yazılım gerçekten çok detaylı ya birsürü oyunlarda bile örneğin lolde renklerini ayarlayabiliyorsun baron geldiğinde öldüğünde ejderha geldiğinde, çok güzel bir mouse sizde peki sol clickteyi yay sesi oldumu bende oldu ama düzeldi kendi kendine ( Wireless değil bimdeki)

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Eline sağlık yazılım gerçekten çok detaylı ya birsürü oyunlarda bile örneğin lolde renklerini ayarlayabiliyorsun baron geldiğinde öldüğünde ejderha geldiğinde, çok güzel bir mouse sizde peki sol clickteyi yay sesi oldumu bende oldu ama düzeldi kendi kendine ( Wireless değil bimdeki)
Sol clickte yay sesi duymadım fakat scroll'da mouse'u bir yere çarptığımda yay sesi çıkıyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sol clickte yay sesi duymadım fakat scroll'da mouse'u bir yere çarptığımda yay sesi çıkıyor.
Peki çok teşekkürler önceden rahatsız ediyordu bende ama umursamıyorum kulağını dayasan sesi çıkıyor :D

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Selam, aynı mousenin kablolu modelini kullanıyorum. Makro ayarlıyorum ama bazı oyunlarda çalışmıyor. Sen kullandın mı? Sorun yaşadın mı? Bu sorun ortak mı?

Güzel bir inceleme olmuş tebrikler.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Selam, aynı mousenin kablolu modelini kullanıyorum. Makro ayarlıyorum ama bazı oyunlarda çalışmıyor. Sen kullandın mı? Sorun yaşadın mı? Bu sorun ortak mı?

Güzel bir inceleme olmuş tebrikler.
Makro sistemini pek beğenmedim diğer yazılımlar kadar detaylı değil mesela sürekli aynı tuşa basma makrosu yok yazdığım makro kadar tıklıyor bu çok saçma bence,
Makro kullanmıyorum ben bilgim yok o konu,
Teşekkür ederim.

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Makro sistemini pek beğenmedim diğer yazılımlar kadar detaylı değil mesela sürekli aynı tuşa basma makrosu yok yazdığım makro kadar tıklıyor bu çok saçma bence,
Makro kullanmıyorum ben bilgim yok o konu,
Teşekkür ederim.
Sağ olun bilgilendirmeniz için. Makro desteği açısından sınıfta kaldı benim için. Valorant'ta stabil çalışıyor 1-3 makrosu CSGO'da elimde bıçak kalıyor anlamıyorum :D

Top Bottom