''ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse'' kullanıyorum 6 aydır ama şuanda birden donuyor hareket ettiremiyorum tıklayamıyorum ve çıkar tak yapana kadar devam ediyor ancak ışıkları yanmaya devam ediyor bunun sebebi pc mi yoksa ürün mü
''ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse'' kullanıyorum 6 aydır ama şuanda birden donuyor hareket ettiremiyorum tıklayamıyorum ve çıkar tak yapana kadar devam ediyor ancak ışıkları yanmaya devam ediyor bunun sebebi pc mi yoksa ürün mü
1719761868
biraz yardım lazım umarım birisi gorur
1719761893
.
merhabalar, kulaklıgın mikrofonunu pc algılıyor ama kulaklıktan ses almıyor. Varsayılan olarak ayarladım (acaba anakartta kablo fln bağlamamış olabilir miyim ona göre bilgisayarcıya götüreceğim)
https://www.trendyol.com/lenovo/ideapad3-intel-pentium-silver-n5030-8gb-256gb-ssd-dos-15-6-fhd-laptop-lenovo-turkiye-garantili-p-671047509?boutiqueId=619598&merchantId=968&utm_source=share
ARKADAŞLAR BU PC HANGİ OYUNLARI KALDIRIR + DERS İÇİN ALINIR MI
peki acer mi iyi asus mu attıklarının arasında razer cok kucuk gibi onu almam (küçük mü?)
1688154826
knk kusura bakmada son bir öneri istemem lazım kalvyeyi sipariş ettim zaten mikrofon onerin var mı