Neler Yeni

Çözüldü✓ klavye önerisi lazım acil

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

burki01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak can

HasEr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
HASER
Monster k3 pro daha fonksiyonel geldi bana özellikle yazılım kullanma kolaylığı (xpg nin yazilim desteginde cok sikayet var) , bir sonraki veya bir önceki videoya geçme, sesi kapatma, videoyu durdurma gibi.. (Videolardan anladığımı aktariyorum yanlışlık olabilir) monster kol desteği plastik ama uzun ömürlü olur sanirim 7 senedir logitech g 103 destegini kullandim bana misin demedi. Özellikle xpg sumoner ın space sesinden rahatsız olunmuş. İkisininde de yay sesinden rahatsiz olanlar var ama cok cok kaliteli olmadığı surece yay sesi bu alanda ki her klavyede oluyormuş sanirim. Düşüncelerinizi almak isterim?

Son düzenleme:

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
peki acer mi iyi asus mu attıklarının arasında razer cok kucuk gibi onu almam (küçük mü?)
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk kusura bakmada son bir öneri istemem lazım kalvyeyi sipariş ettim zaten mikrofon onerin var mı
para

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Monster k3 pro daha fonksiyonel geldi bana özellikle yazılım kullanma kolaylığı (xpg nin yazilim desteginde cok sikayet var) , bir sonraki veya bir önceki videoya geçme, sesi kapatma, videoyu durdurma gibi.. (Videolardan anladığımı aktariyorum yanlışlık olabilir) monster kol desteği plastik ama uzun ömürlü olur sanirim 7 senedir logitech g 103 destegini kullandim bana misin demedi. Özellikle xpg sumoner ın space sesinden rahatsız olunmuş. İkisininde de yay sesinden rahatsiz olanlar var ama cok cok kaliteli olmadığı surece yay sesi bu alanda ki her klavyede oluyormuş sanirim. Düşüncelerinizi almak isterim?
Monster K3 Pro alinmaz. O fiyata outemu mu? Sacmalama.

@burki01 G402 cift tiklama sorunlu. Almayin.

burki01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak can
bencede alınmaz az önce inceledim memnun kalmayan cok kişi var ve zaten sipariş ettim ben xpgyi

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
bencede alınmaz az önce inceledim memnun kalmayan cok kişi var ve zaten sipariş ettim ben xpgyi
xpgyi alarak bence iyi bir seçim yaptınız
mouse olarak ne seçtiniz
mik olarak seiren mini size uyar mı

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

ASUS ROG Keris RGB iyi gibi muhtemelen onu alırım + mikrofon almayacağım sanırım

elinizin boyu nasıl kürek gibiyse biraz elinizde kaybolabilir
nasıl tutuyorsunuz fareyi

Ekler

• 1688161270500.jpeg
    1688161270500.jpeg
    2.5 KB · Hit: 18

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,343
İsim