MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,214
attıklarım g402 den iyiten almamaya karar verdm forumlarda guzel olmadıgını soyluyorlar logitech g402 almayı dusunuyorum o nasıl?
attıklarım g402 den iyiten almamaya karar verdm forumlarda guzel olmadıgını soyluyorlar logitech g402 almayı dusunuyorum o nasıl?
peki acer mi iyi asus mu attıklarının arasında razer cok kucuk gibi onu almam (küçük mü?)attıklarım g402 den iyi
knk kusura bakmada son bir öneri istemem lazım kalvyeyi sipariş ettim zaten mikrofon onerin var mıSteelSeries Sensei Ten veya DeepCool MG350 oneririm.
Monster k3 pro daha fonksiyonel geldi bana özellikle yazılım kullanma kolaylığı (xpg nin yazilim desteginde cok sikayet var) , bir sonraki veya bir önceki videoya geçme, sesi kapatma, videoyu durdurma gibi.. (Videolardan anladığımı aktariyorum yanlışlık olabilir) monster kol desteği plastik ama uzun ömürlü olur sanirim 7 senedir logitech g 103 destegini kullandim bana misin demedi. Özellikle xpg sumoner ın space sesinden rahatsız olunmuş. İkisininde de yay sesinden rahatsiz olanlar var ama cok cok kaliteli olmadığı surece yay sesi bu alanda ki her klavyede oluyormuş sanirim. Düşüncelerinizi almak isterim?
parapeki acer mi iyi asus mu attıklarının arasında razer cok kucuk gibi onu almam (küçük mü?)
Post automatically merged:
knk kusura bakmada son bir öneri istemem lazım kalvyeyi sipariş ettim zaten mikrofon onerin var mı
mikrofon için diyorsan orta segment bir mikrofon işimi gorur
Monster K3 Pro alinmaz. O fiyata outemu mu? Sacmalama.Monster k3 pro daha fonksiyonel geldi bana özellikle yazılım kullanma kolaylığı (xpg nin yazilim desteginde cok sikayet var) , bir sonraki veya bir önceki videoya geçme, sesi kapatma, videoyu durdurma gibi.. (Videolardan anladığımı aktariyorum yanlışlık olabilir) monster kol desteği plastik ama uzun ömürlü olur sanirim 7 senedir logitech g 103 destegini kullandim bana misin demedi. Özellikle xpg sumoner ın space sesinden rahatsız olunmuş. İkisininde de yay sesinden rahatsiz olanlar var ama cok cok kaliteli olmadığı surece yay sesi bu alanda ki her klavyede oluyormuş sanirim. Düşüncelerinizi almak isterim?
bencede alınmaz az önce inceledim memnun kalmayan cok kişi var ve zaten sipariş ettim ben xpgyiMonster k3 pro daha fonksiyonel geldi bana özellikle yazılım kullanma kolaylığı (xpg nin yazilim desteginde cok sikayet var) , bir sonraki veya bir önceki videoya geçme, sesi kapatma, videoyu durdurma gibi.. (Videolardan anladığımı aktariyorum yanlışlık olabilir) monster kol desteği plastik ama uzun ömürlü olur sanirim 7 senedir logitech g 103 destegini kullandim bana misin demedi. Özellikle xpg sumoner ın space sesinden rahatsız olunmuş. İkisininde de yay sesinden rahatsiz olanlar var ama cok cok kaliteli olmadığı surece yay sesi bu alanda ki her klavyede oluyormuş sanirim. Düşüncelerinizi almak isterim?
xpgyi alarak bence iyi bir seçim yaptınızbencede alınmaz az önce inceledim memnun kalmayan cok kişi var ve zaten sipariş ettim ben xpgyi
elinizin boyu nasıl kürek gibiyse biraz elinizde kaybolabilirASUS ROG Keris RGB iyi gibi muhtemelen onu alırım + mikrofon almayacağım sanırım
2. hariç her turlu tutuyorum elim fazla buyuk sayılmazelinizin boyu nasıl kürek gibiyse biraz elinizde kaybolabilir
nasıl tutuyorsunuz fareyi
2. hariç her turlu tutuyorum elim fazla buyuk sayılmaz
hocam msi gk50 low profile nasıldır