busu isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Termal Ped Yardımı

Sağolun teşekkürler.
  2. B

Çok teşekkür ederim hocam aciliyetten thermalright olanından alıcam ona benzer ürün olarak hem cpu hem gpu ikisine de uygulayacağım isterseniz değerleri öncesi ve sonrası olarak paylaşabilirim.
  3. B

PTM7950 için piyasada çok sahtesi var demişlerdi güvenli midir sizce? bir de gümrükle alakalı sorun yaşar mıyım 1748106254 Hangi amd işlemci var hocam bende r7 7735hs var sizin değerler çok iyi olmuş
  4. B

Kıymetli dostlar. Bu aşağıdaki ürün tr de yok sanırım varsa da ben bulamadım. https://www.gaming.gen.tr/urun/540719/thermalright-heilos-40x40x0-2mm-kati-termal-amd-arayuz-kiti/ Onun yerine onun intel versiyonu olan bir ürün buldum...
  5. B

ThermalRight Helios Laptop uygulama ve sıcaklık testi (Konu güncellendi)

hocam bende amd var ama intel kit olur mu küçük gelir mi
  6. B

Öneri Asus tuf a15 r7 7735hs için termal macun önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/540700/thermalright-heilos-30x40x0-2mm-kati-termal-intel-arayuz-kiti/ Hocam bu ürünü alıcam en kısa zamanda eski macun ile yeni macunun performansını paylaşırım
  7. B

Aynen hocam o markadan alıcam teşekkür ederim.
  8. B

Aynen sağlık olsun benim götürdüğüm yer altınkentteydi sanırım garantiniz devam ediyorsa bir ihtiyaç dahilinde sorabilirsiniz
  9. B

ben direk götürdüm hocam asusun kendi servisi
  10. B

Ben bir kere verdim garantiye benden öyle bir ücret istemediler hepsini garanti dahilinde yaptılar
  11. B

Hocam garantisi varsa bence garantiye ver onlar temizlesinler macunu sürsünler onların macun da fena değil benim garantim bitti o yüzden kendim değiştiricem ama isterseniz bir sorun bazı durumlarda garanti dışı kalmıyo 1747942357 O da bir çözüm 😅
  12. B

tamam teşekkür ederim :giggle:
  13. B

Öyleyse çok iyi intel kiti diyo ama linkte bana da olur mu
  14. B

Hangi modda 80 dereceyi geçmiyor ben turbo moda alınca 90 95 lere çıkıyo direk
  15. B

Thermalright Helious bu ürün de onun performansını verebiliyor mu yoksa ona yakın değerler mi veriyor
Geri