Yardım Termal Ped Yardımı

busu

80+
Reaksiyon skoru
5
Kıymetli dostlar. Bu aşağıdaki ürün tr de yok sanırım varsa da ben bulamadım.

Onun yerine onun intel versiyonu olan bir ürün buldum

Dostlar şimdi benim laptopumda amd işlemci var intel kit alsam olur mu alırsam sanırım bir tık küçük gelicek sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

1748105120882.webp
1748105145199.webp
1748105593302.webp

40x40 PTM7950 önerecektim ancak kitler masaüstü boyutlarında. Laptop için kesmeniz bile gerekecek.
AliExpress - PTM7950

Aynı ikilemde kaldım thermal grizzly kryonaut extreme aldım 500 tl'ye. Şuan AMD İşlemcili laptopum fabrikasyon sıcaklıklardan bile düşük seviye de.
Oyunlarda da en fazla 76 gördüm.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

40x40 PTM7950 önerecektim ancak kitler masaüstü boyutlarında. Laptop için kesmeniz bile gerekecek.
AliExpress - PTM7950
PTM7950 için piyasada çok sahtesi var demişlerdi güvenli midir sizce? bir de gümrükle alakalı sorun yaşar mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı ikilemde kaldım thermal grizzly kryonaut extreme aldım 500 tl'ye. Şuan AMD İşlemcili laptopum fabrikasyon sıcaklıklardan bile düşük seviye de.
Oyunlarda da en fazla 76 gördüm.
Hangi amd işlemci var hocam bende r7 7735hs var sizin değerler çok iyi olmuş

PTM7950 için piyasada çok sahtesi var demişlerdi güvenli midir sizce? bir de gümrükle alakalı sorun yaşar mıyım
Çok satmış ve yorumları iyi, ama ürünün orijinalliği hakkında yorum yapamam. Macun bittikten sonra PTM geçmeyi düşünüyorum. Gümrükte 27 Euro altında siparişlerde sorun yaşamazsınız. Thermalright hem kargo hızı hem güvenilirlik olarak daha iyi, Intel olanı alabilirsiniz. Dediğim gibi boyut fazla bile gelecek zaten. PTM uygulaması biraz daha zor ancak bir miktar daha iyi performans verebilir hal değiştirdiğinden.

Çok satmış ve yorumları iyi, ama ürünün orijinalliği hakkında yorum yapamam. Macun bittikten sonra PTM geçmeyi düşünüyorum. Gümrükte 27 Euro altında siparişlerde sorun yaşamazsınız. Thermalright hem kargo hızı hem güvenilirlik olarak daha iyi, Intel olanı alabilirsiniz. Dediğim gibi boyut fazla bile gelecek zaten. PTM uygulaması biraz daha zor ancak bir miktar daha iyi performans verebilir hal değiştirdiğinden.
Çok teşekkür ederim hocam aciliyetten thermalright olanından alıcam ona benzer ürün olarak hem cpu hem gpu ikisine de uygulayacağım isterseniz değerleri öncesi ve sonrası olarak paylaşabilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Çok teşekkür ederim hocam aciliyetten thermalright olanından alıcam ona benzer ürün olarak hem cpu hem gpu ikisine de uygulayacağım isterseniz değerleri öncesi ve sonrası olarak paylaşabilirim.
Hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
Reaksiyonlar: busu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi amd işlemci var hocam bende r7 7735hs var sizin değerler çok iyi olmuş
7640HS var, termal macunu çok çok kötü uyguladım, ona rağmen değerler gayet iyi oldu.

• Beğen
Reaksiyonlar: busu
Geri