By Efrect isimli üyenin son içerikleri

1. B

BIOS'tan Secure Boot kapatınca ekran gelmiyor

Anakartım B450M-A Pro Max, işlemcim R5 5600, ekran kartım GTX 960 4 GB. Sisteme Linux kurmak için Secure Boot'u kapatmak istiyorum ama kapatınca bilgisayar görüntü vermiyor. BIOS'u sıfırlayınca görüntü veriyor. 1 yıldır falan bu sorun yüzünden BIOS'u elleyemiyorum bile. Bilgisi olan birisi...
  2. B

2500 TL civarı kablosuz mouse önerisi

başlıkta dediğim gibi 2500tl civarı bütcem var kablosuz bir mouse arıyorum. şuan aklımdaki mouseler darmoshark m3s pro, vxe r1 pro, aj159 apex. bu fiyata daha iyi biliyorsanız onuda önerebilirsiniz.
  3. B

HP Laptop'da Linux Mint Kurulmuyor

Arkadaşım HP Laptopunda Linux Mint kuracak,USB'yi vs. hazırladı ama bios ayarlarından her şekilde usb hard drive yi en üste alsakta linux mint setup yeri yerine windows açılıyor yardım edermisiniz
  4. B

🔥İndirim GETİR YEMEK 50TL KODU

birde kod sadece 80tl üzeri şiparişlerde çalışıyor 1712411384 80
  5. B

Linux Mint Disk Ayırma

Windowsu Linuxun yanına kurmak istiyorum ve bunun 2 yolu var. 1.si windows indirip sonra bidaha linux kurmak (bu 2 3 saat süreceği için yapmak istemiyorum) 2.si de linuxdaki diskimi 2 ye ayırıp windows kurulumu yaparken 2. diski seçmek. ben 2. yöntemi yapacağım ama diski nasıl böleceğimi...
  6. B

Yardım Valorant hesabı nerden bulabilirim

random hesaplar felan varda genelde adam aynı hesabı 40 kişiye satıyor arkadaş haklı git hatay soslu xl zurna dürüm ye
  7. B

COD MW Oynama Sırası

hocam ilk üç oyunda son 3 oyun aynı değilmi? direk sadece son 3 oyunuda oynasam olurmu yoksa hikayenin devamımı
  8. B

Sizce bu ÜÇLÜ çok mu GÜÇLÜ ? 3070 ti 32 ram r25I-30

aynı fiyata kat kat daha iyi bir masaüstü alabilirsin ama illa laptop diyorsan sen bilirsin. ram ve laptop güzel birde laptopun kapağını kapatınca uyku moduna geçiyor diye biliyorum bu yüzden monitörde kapanır bu yüzden laptopunda açık kalması gerekir hdmi kablosuyla bağlayıp aynı şekilde 165 hz...
  9. B

COD MW Oynama Sırası

Call of Duty Modern Warfare serisine başlayacağım ama oynama sırasını bilmiyorum. Bir ilk 3 oyun var bir de son 3 ama ilk 3 le son 3'ün isimleri aynı. Son 3 MW oyunu ilk 3 oyunun Remake'imi ya da 6 sınıda oynamammı lazım bulamadım (grafik iyi olursa güzel olur)
  10. B

Klavye Tuşlara Basılı Tutarken Bas Çek Yapıyor

mekanik değil durun deneyeceğim ekran klavyesiyle 1705592627 ekran klavyesinde bir sorun yok normal klavyede var sadece 1705592738 boş boşuna kasayı taşıyarak bilgisayarcıya gitmek istemiyorum valla burda çözsem çok iyi olur
  11. B

Klavye Tuşlara Basılı Tutarken Bas Çek Yapıyor

1 Aydır Bu Sorunu yaşıyorum cidden yeter artık oyunlara w ' ya basılı tutamıyorum birden durup yeniden yürüyor 2 tane klavyem var ikisindede aynı sorunu yaşıyorum başka bir bilgisayara takınca sorun olmuyor çalışıyor klavye ancak bu pc'ye takınca basılı tutulmuyor sorun zaten benim bilgisayarla...
  12. B

Sisteme takılan klavyeler çalışmıyor

anakartın neresine takıcam
  13. B

Windows 11 Valorant Van 1067 Hatası

tpm 2.0 aktif ettim düzeldi
  14. B

Sisteme takılan klavyeler çalışmıyor

Klavye çalışmıyor, farklı bir klavyede denedim o da çalışmıyor. PC'de sorun var. Bu mesajı ekran klavyesinden yazıyorum. PC Windows 11 çözümü bilen yazsın.
  15. B

Sistem kaç para eder

2. el olduğu için bazı şelerin fiyatını düşürdüm 6300 Tl oluo
Geri