Anakartım B450M-A Pro Max, işlemcim R5 5600, ekran kartım GTX 960 4 GB. Sisteme Linux kurmak için Secure Boot'u kapatmak istiyorum ama kapatınca bilgisayar görüntü vermiyor. BIOS'u sıfırlayınca görüntü veriyor. 1 yıldır falan bu sorun yüzünden BIOS'u elleyemiyorum bile. Bilgisi olan birisi...
başlıkta dediğim gibi 2500tl civarı bütcem var kablosuz bir mouse arıyorum. şuan aklımdaki mouseler darmoshark m3s pro, vxe r1 pro, aj159 apex. bu fiyata daha iyi biliyorsanız onuda önerebilirsiniz.
Arkadaşım HP Laptopunda Linux Mint kuracak,USB'yi vs. hazırladı ama bios ayarlarından her şekilde usb hard drive yi en üste alsakta linux mint setup yeri yerine windows açılıyor yardım edermisiniz
Windowsu Linuxun yanına kurmak istiyorum ve bunun 2 yolu var. 1.si windows indirip sonra bidaha linux kurmak (bu 2 3 saat süreceği için yapmak istemiyorum) 2.si de linuxdaki diskimi 2 ye ayırıp windows kurulumu yaparken 2. diski seçmek. ben 2. yöntemi yapacağım ama diski nasıl böleceğimi...
aynı fiyata kat kat daha iyi bir masaüstü alabilirsin ama illa laptop diyorsan sen bilirsin. ram ve laptop güzel birde laptopun kapağını kapatınca uyku moduna geçiyor diye biliyorum bu yüzden monitörde kapanır bu yüzden laptopunda açık kalması gerekir hdmi kablosuyla bağlayıp aynı şekilde 165 hz...
Call of Duty Modern Warfare serisine başlayacağım ama oynama sırasını bilmiyorum. Bir ilk 3 oyun var bir de son 3 ama ilk 3 le son 3'ün isimleri aynı. Son 3 MW oyunu ilk 3 oyunun Remake'imi ya da 6 sınıda oynamammı lazım bulamadım (grafik iyi olursa güzel olur)
mekanik değil durun deneyeceğim ekran klavyesiyle
1705592627
ekran klavyesinde bir sorun yok normal klavyede var sadece
1705592738
boş boşuna kasayı taşıyarak bilgisayarcıya gitmek istemiyorum valla burda çözsem çok iyi olur
1 Aydır Bu Sorunu yaşıyorum cidden yeter artık oyunlara w ' ya basılı tutamıyorum birden durup yeniden yürüyor 2 tane klavyem var ikisindede aynı sorunu yaşıyorum başka bir bilgisayara takınca sorun olmuyor çalışıyor klavye ancak bu pc'ye takınca basılı tutulmuyor sorun zaten benim bilgisayarla...
Klavye çalışmıyor, farklı bir klavyede denedim o da çalışmıyor. PC'de sorun var. Bu mesajı ekran klavyesinden yazıyorum. PC Windows 11 çözümü bilen yazsın.