Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 718
Arkadaşlar valo hesabı arıyorum sadcee vandalda 1 tane skin olsa yeter güvenli nereden bulabilirim
Butcen ne reis satayım sanaArkadaşlar valo hesabı arıyorum sadcee vandalda 1 tane skin olsa yeter güvenli nereden bulabilirim
4 tane battlepassArkadaşlar valo hesabı arıyorum sadcee vandalda 1 tane skin olsa yeter güvenli nereden bulabilirim
bulamazsın 1 haftada belkide akşamında geri çekerler. Paranı biriktirip Oni vandal, Yağmacı vandal gibi skinlerin gelmesini bekle mağazana kendi hesabına al. Gece pazarına asil oni yağmacı geliyor indirimli halleriyle alırsınArkadaşlar valo hesabı arıyorum sadcee vandalda 1 tane skin olsa yeter güvenli nereden bulabilirim
Çok pahalı be hocam max 200 tl param var anca belki bir tanebulamazsın 1 haftada belkide akşamında geri çekerler. Paranı biriktirip Oni vandal, Yağmacı vandal gibi skinlerin gelmesini bekle mağazana kendi hesabına al. Gece pazarına asil oni yağmacı geliyor indirimli halleriyle alırsın
Hesabı geri almaları mı daha iyi hiç almaman mı? Bence hesap felan alma skinde alamıyorsan zurna dürümye daha iyiÇok pahalı be hocam max 200 TL param var anca belki bir tane
Ben satayim ama baska alici bulursam hesabi cekerim haberin olsun (!)Çok pahalı be hocam max 200 TL param var anca belki bir tane
Sitelerden alma güvenme, birden çok kişiye satılıyor yada eposta verilmediği için şifreyi çekiyorlar geri kendilerine.Çok pahalı be hocam max 200 TL param var anca belki bir tane