Yardım Valorant hesabı nerden bulabilirim

Reaksiyon skoru
718
Arkadaşlar valo hesabı arıyorum sadcee vandalda 1 tane skin olsa yeter güvenli nereden bulabilirim

Arkadaşlar valo hesabı arıyorum sadcee vandalda 1 tane skin olsa yeter güvenli nereden bulabilirim
Butcen ne reis satayım sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 tane battlepass
Vandal Asıl Kaos Gaia Neptün
Phantom Spectrum Rgx
Op Köken
Spectre yercekimcel uranyum
Diğer silahlarda battlepass sakinleri var
200 küsur level
Yüce 3 görmüş şuan plat takılan hesap

bulamazsın 1 haftada belkide akşamında geri çekerler. Paranı biriktirip Oni vandal, Yağmacı vandal gibi skinlerin gelmesini bekle mağazana kendi hesabına al. Gece pazarına asil oni yağmacı geliyor indirimli halleriyle alırsın

bulamazsın 1 haftada belkide akşamında geri çekerler. Paranı biriktirip Oni vandal, Yağmacı vandal gibi skinlerin gelmesini bekle mağazana kendi hesabına al. Gece pazarına asil oni yağmacı geliyor indirimli halleriyle alırsın
Çok pahalı be hocam max 200 tl param var anca belki bir tane

Çok pahalı be hocam max 200 TL param var anca belki bir tane
Sitelerden alma güvenme, birden çok kişiye satılıyor yada eposta verilmediği için şifreyi çekiyorlar geri kendilerine.
Ya para biriktir bir tane vandal deseni satın alırsın. Yada hiç yatırma yemeğe göm daha leziz. Benim 2 hesabımda full oyunu saldım sıkıldığım için. Boş yere paramı yatırmışım. Şuan olsa hiç almazdım kömürle kullanırdım. Tavsiyem yatırmadıysan hala sal alma.

random hesaplar felan varda genelde adam aynı hesabı 40 kişiye satıyor arkadaş haklı git hatay soslu xl zurna dürüm ye

Geri