Yardım Arkadaşlar PTM7950 orjinal nereden bulabilirim alabilirim bilgisi olan var mı?

Şöyle söyliyim ürün aliexpress'te 7 dolar attığın ebatta olan ürün, bu ürünü 10 sefer gümrükten geçirip vergi ekle yine bu fiyata olamaz. Ki aliexpress'te ki satıcı da bundan kâr ediyor. 2600 tl ne demek.
O öyle olmuyor işte. Mesela 2 tane 40*40 ile bir tane 40*80 ebatlarındaki ürünler aynı görünse de farklı işlencilerin farklı yüzey alanları olduğu için ebatın doğrusal artmasıyla fiyatın parabolik bir artması oluyor.

Aliexpress'ten alacaksın bu linkten bayağı satış yapılmış ve 5 üzerinden 4.9 puanı var:
AliExpress'te az önce şunu buldum:

40*40 mm olanı al.

Vergi dahil 495,53 TL
Alıntıyı görüntüle
ben laptop intel 14. nesil işlemcimde kullanacağım 80x40 almam gerekiyor demişlerdi youtube videolarında sanki

Dostum dün mu doğdun? Hangi vergiymiş o? Ürün orj mu değil mi o belli değil daha. Hadi geçtim orj 300 liralık ürüne neden 2600 veriyoruz :D
Neden olduğunu açıkladım. Farkında mısın sadece macun yok orda. Yanında ekstra malzemeler de var. Gözlüğünü tak da bak bir sen.

O öyle olmuyor işte. Mesela 2 tane 40*40 ile bir tane 40*80 ebatlarındaki ürünler aynı görünse de farklı işlencilerin farklı yüzey alanları olduğu için ebatın doğrusal artmasıyla fiyatın parabolik bir artması oluyor.
Kanka sana diyorum ki bu attığın ürün 2600tl olan 5x3cm, aliexpress te de 5×3cm olan bu ürün içinden çıkan fırça vs malzemeleri ile 7 dolar+vergi ne anlatıyorsun yani daha sen? 2600tl gibi bi rakamın karşılığı bile yok bu ürün için, nedem bu kadar savundun satıcıyı çok ilginç.

Dostum dün mu doğdun? Hangi vergiymiş o? Ürün orj mu değil mi o belli değil daha. Hadi geçtim orj 300 liralık ürüne neden 2600 veriyoruz :D
Bak adama da 40*80 lazım olacakmış işlemcisine göre. Ayrıca git amazondan al demedim ben. Videodaki tam kiti istiyorsa diye onu attım. Alternatif olarak aliexpress linki de attın. Ne olsun istiyorsun sen?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sana diyorum ki bu attığın ürün 2600tl olan 5x3cm, aliexpress te de 5×3cm olan bu ürün içinden çıkan fırça vs malzemeleri ile 7 dolar+vergi ne anlatıyorsun yani daha sen? 2600tl gibi bi rakamın karşılığı bile yok bu ürün için, nedem bu kadar savundun satıcıyı çok ilginç.
Ya siz iyi misiniz? Arkadaş videodaki kiti istiyordur belki diye attım. Belki aliexpress'e güvenemiyordur arkadaş. Belki garanti olsun diye amazon'dan falan almak ister diye attım. Amma büyüttünüz. Alternatif aliexpress linki de attım bilmem farkında mısınız?

Sanki zorla git amazondan al dedik.

Bak adama da 40*80 lazım olacakmış işlemcisine göre. Ayrıca git amazondan al demedim ben. Videodaki tam kiti istiyorsa diye onu attım. Alternatif olarak aliexpress linki de attın. Ne olsun istiyorsun sen?

Ya siz iyi misiniz? Arkadaş videodaki kiti istiyordur belkiye attın. Belki aliexpress'e güvebemiyordur arkadaş. Belki garanti olsun diye amazon'dan falan almak ister diye attım. Amma büyüttünüz. Alternatif aliexpress linki de attım bilmem farkında mısınız?

Sanki zorla git amazondan al dedik.
Aliexpress'te de 30 tane satıcı var zaten bizde önümüze geleni atmıyoruz, 4.9 ortalamaya sahip binlerce satmış satıcıyı önerdik. Ayrıca bahsettiğimiz satıcı da kit olarak yolluyor zaten. Bunun vergisi var, boyut farkı var, kit olarak satıldığı için diyip 2600 tl ye satılmasını normalleştirmeye çalışan sensin. Asıl bizim iyi misin diye sormamız lazım sana. Büyüttüğümüz bir şey yok.

Son düzenleme:
Amazon da da 30 tane satıcı var zaten bizde önümüze geleni atmıyoruz, 4.9 ortalamaya sahip binlerce satmış satıcıyı önerdik. Ayrıca bahsettiğimiz satıcı da kit olarak yolluyor zaten. Bunun vergisi var, boyut farkı var, kit olarak satıldığı için diyip 2600 tl ye satılmasını normalleştirmeye çalışan sensin. Asıl bizim iyi misin diye sormamız lazım sana. Büyüttüğümüz bir şey yok.
Allah'ım sabır. Tamam kardeş sensin.

Neden olduğunu açıkladım. Farkında mısın sadece macun yok orda. Yanında ekstra malzemeler de var. Gözlüğünü tak da bak bir sen.
Dostum algılayabiliyor musun bizi? Attığın ürün 300 lira ve kutu içeriği aynı. Vergi+kargo dahil. Bunu anlamak ne kadar zor. Hadi diyelim 80*40 lazım oda 500 600 lira. Komedyen misin yoksa trolleniyor muyuz?

Geri