Samsung OLED G8 34 den sonra hiç bir monitöre bakasım gelmiyor. Wide Screen gerçekten bambaşka bir deneyim. 16:9 monitörler artık tuhaf görünüyor. Alıştığım...
Kaspersky premium kullanıcısıyım geçici olarak vpn hizmetini kullanıyorum. Bu şekilde çözdüm şimdilik. Türknet tarafından geri dönüş olursa buraya notlarım...
Bende de açılmıyor. Metin2 ye giremedim bugün zaten. Gameforce client açılmıyor. Bugün başladı dün yoktu. Bazı siteler hiç açılmıyor ya da yavaş açılıyor...
Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizlerin olsun :) Radyatörün üst kısmında sıvı soğutucunun rog marka kendi manyetik fanları var. Ben radyatörün alt kısma...
Yok hocam son hıza bile alsam duyulmuyor. Hatta başta ben de şaşırdım. Kullandığım en sessiz pompa. Sizde çok az geliyor sonrasında düzeliyor mu? Muhtemelen...
Arada giriyor stoklara. Ben de Galahad 2 diye PCKolik mağazasına gittiğimde şansıma Ryujin 3 360 white 1 adet geldi daha stoka girmedik demişti ben de onu...
Hocam selamlar, ben de şuan ki sistemimi toplarken Galahad II ile ryujin 3 arasında kalmıştım ancak o zamanlar yeni çıktığı için galahad 2 çok sorunluydu...