Selam arkadaslar eski bir laptop um vardı ana masa üstü PC me yan ekran yapmayı düsünüyodum laptopun içini actım aklımda klavye kısmını cıkartıp laptopun arkasına alıp sadece ekran varmıs ve klavyesi yokmuş gibi bu görüntü vardı fakat lvds (laptop hdmi gibi düsünebilirsiniz) kablosunu sökdüm...
Kanka biraz set tut ve çek zorlaman lazım biraz yoksa cıkmıyo
1706006037
Sert çekmen lazım
1706006090
Telefon tutacağının yukarıya doğru cıktığı yerden tutup yukarı doğru sertçe çek
Masaüstü bilgisayarımdaki kullandığım depolama alanım yetmemeye basladı ve kendi laptop umda ekstradan 1TB daha boş harddisk var SSD bu https://www.n11.com/urun/seagate-barracuda-st1000lm035-25-1-tb-5400-rpm-128-mb-sata-3-hdd-281177?magaza=ekspresteknoloji mobile yazdığı için masaüstünde bir...
Sa normelde dosyaları açarken hicbi sıkıntı yaşamam ama rcps3 e gow 3 kuruyodum nedense dosyayı acamıyorum ayrıstırılamadı diye uyarı veriyor sorunu nasıl cözerim
Sa 9.sınıf bilişim öğrencisiyim okulda flowtürk kullanıyoruz bu programı kendi şahsi bilgisayarımada indirip evdede birseyler yapmak istiyorum nereden indirebilirim (crack) olarak indirmek istemiyorum bilgisayarıma herhangi bir risk bulaştırmıycak şekilde . İnternette çok fazla indirme sitesi...
Hocam oyun deyil dlc dlc lerdede normal oyunlar gibi alındıktan sonra 2 saat 14 gün kuralı var ben 2 saat oynamadım ve iade talebini oluşturdum bundan sonra oynamaya devam edebilir miyim 2 saati geçerse iptal olurmu