Poco benim seviyemdeki bir kullanıcı için gayet yeterli görünüyor. Sizin gibi kullanıcılar da tavsiye ediyor. İçimdeki p40 sempatisini aşmam gerek sanırım. Teşekkür ederim yardımlarınız için
Seninde söylediğin gibi özellikleri genel anlamda hep önde. Ama antutu puanı neden p40dan bu kadar düşük kafamı kurcaladı. Acaba kağıt üzerindeki teknik özellikleri kendini gerçekleştiremiyor mu? Bunun dışında zaten tasarım ve arayüz açısından daha başarılı buluyorum. Bu kadar kararsız kalmamın...
Merhaba,
Poco x3 nfc ve p40 lite arasında çok ciddi kararsızlık yaşıyorum.
Teknik özellik açısından poco üstün duruyor. Kağıt üstünde poco almak çok daha iyi olacak gibi duruyor.
Fakat tasarım, arayüz ve antutu puanı sebebiyle gönlüm p40 istiyor. Huawei google servisleri ile ilgili sorunlar...
Arda Beyin önerdiği sistem ile aralarında 1200 lira kadar fark var. Birazdan bu ikisinden birini sipariş edecek kıvama getirdiniz beni. Monitörü idareten yenilemesem de olur. Son kararınız nedir :)
arattım fakat ryzen 3 işlemcili rx ekran kartlı sistem çıkıyor. AMD ekran kartları ile ilgili negatif yorumlar okumuştum baya oluyor ama. Zahmet olmazsa link atmanız mümkün müdür?
1600507290
Rx ekran kartları ciddi anlamda beni kuşkuda bırakıyor.
Monitörüm idare edebileceğim bir monitör. Hadi monitörsüz 6500 diyelim satmam kendi monitörümü. Sizi forumda aktif gördüm bir çok gönderide o yüzden fikrinizi önemsiyorum
Merhaba.
Eski sistemi satıp üstüne ekleyerek 7bin bütçe ile sistem toplamak istiyorum ve danışmadan olmaz.
Kasadan beklentilerim çok değil;
-İnanılmaz grafik manyağı biri değilim medium ayarlarda yüksek fps almak istiyorum sadece. (Path of Exile)
-AutoCad,Tekla tarzı çizim dizayn programlarını...
taze format attım virüs olduğunu sanmıyorum. Ağır aksak derken mesela sağ alttan bir uygulama kapatmak için tıklıyorum 5-6 saniye sonra geliyor penceresi. Oyunlarda da kesik kesik bir fps problemi var. Adını bilmediğim bir hastalık söz konusu :(
Aksine fps iyileştirmeleri geldi. Benim sistemimde bir hain var. Diğerlerini yavaşlatan bir şey var. DDR4 bir anakart ve uyumlu 2 tane 8gb ram alsam nasıl olur acaba ?