caesar3319 isimli üyenin son içerikleri

1. caesar3319

D3K2 Gerçekten Boy Uzatıyor Mu?

Adama doktor kontrolünde growth hormonu önerdim herhangi bi anabolik bir ilaç önerdiğimi hatırlamıyorum?
  2. caesar3319

Adama öneride bulundum sen niye bu kadar gerildinki
  3. caesar3319

Kanzi ben hormon tedavisinden bahsediyorum ve bu olay doktorlar tarafından tavsiye edilen doktor kontrolünde zararı minimum düzeyde olan bir şey doktorlar Steroidleri asla onermezler zaten onerdikleri şey ya hormon tedavisi olur yada testosteron seviyen düşük olduğu için testosteron takviyesi...
  4. caesar3319

Kastan uzamadan kastettiğim kas kütlesi kazanıp boyumun 2-3 cm daha uzun göstermesi hacimli göstermesi ayrıca şuan 21 e giricem plaklarimin kapandığını düşünüyorum Perşembe gününe randevu aldım genel olarak kemik yapıma hormonlarıma baktırmaya gidicem ekstra bi durum olursa bilgilendiririm
  5. caesar3319

Dostum şöyle soylim benim plaklarım kapalıydı boyumda çok uzun değil 170 filandı dışarıdan growth değilde başka anabolik Steroid kullandım boyum şuanda 174 plaklar kapalı olmasına rağmen hem kemikten hemde kastan uzamisim rontgenlerde çıktı e tabi growthu 18-19 lu yaşlarda alsa daha fazla...
  6. caesar3319

KREATİN MARKA ÖNERİSİ

Kevin levrone anabolik creatini çok güzel bir üründür kullanmanı tavsiye ederim
  7. caesar3319

Tribulus GROW Aldım Sizce nasıl?

Kanka tribulus, testesteron seviyeni dengeler yani yaşın genç ise buna gerek yok önerim 30 yaşını filan geçince kullanmak
  8. caesar3319

Evde calisthenics yapmak istiyorum fakat 0 bilgi

Thenics diye bir uygulama var onu indir hangi hareketleri nasıl yapacağını gösteriyor
  9. caesar3319

Dayıko büyümek istiyorsan sana growth hormonu yazıyorum biraz pahalıya geliyo ama kalıcı olarak boyunu uzatıyor ama şöyle birşeyde var daha yaşın çok genç ilerde boyun uzamazsa bu growth hormonunu 23-24 yaşlara gelince araştır
  10. caesar3319

Eve bodybuilding seti almak istiyorum ama nerden alacağım

Calisthenics'i düşün derim daha mantıklı olur senin için
  11. caesar3319

Gainer önerisi ? Hardline vs Bigjoy vs Supplementler

Kilo almak istiyorsa günlük karbonhidrat alımını arttır artı olarak gainer ile bunu destekle (tercihim hardline olur) her yemek sonucu yemeğin hemen ardından 1.5-2 litre su iç kusma noktasına gelene kadar miden genişleyecegi için çabuk acikacaksin ve kilo alım sürecini hizlandiracaksin bu...
  12. caesar3319

ZOOMAD LABS ve Kevin Levrone Gold Kreatin arasında kaldım yardım eder misiniz?

Tabikide kevin levrone anabolik creatini
  13. caesar3319

Spora başladım öneriniz varmı ?

Ben yazicaktım eline sağlık hocam
  14. caesar3319

Spora yeni başlayanlara bu program gidermi ?

Yağ kaybetmek istiyorsan kalori açığı oluşturup protein ağırlıklı beslenip üstüne ağırlık antrenmanı yapıp birde antreman sonu 1 saat kardiyo eklersen faydasını görürsün
  15. caesar3319

Evde vücut geliştirme

Calisthenics yaparsan senin faydana olur hem estetik durursun hemde estetik gözüktüğün gibide güçlü olursun bana bakma ben ileride vücut geliştirmeyi meslek haline getirmek istiyorum yarismalara katılmak istiyorum o yüzden bunu meslek haline getirmiceksen Calisthenics daha mantıklı bir seçenek...
Geri