cagancevirme isimli üyenin son içerikleri

1. cagancevirme

Google,discord açıkken performans kaybı

Merhabalar son 1 aydır discord veya google açıkken oyunlarda ciddi anlamda fps düşüşü yaşıyorum yaklaşık 100 fps gibi çok fazla bir kayıp yaşıyorum neden çözemedim bir ayar değişikliği de yapmadım.Bilgisayar olarak Asus TUF F16 3O5O olanı kullanıyorum discord üzerinden donanım ivmesi ayarını...
  2. cagancevirme

Galatasaray Maç Bileti Arıyorum

Selamlar 25.11.2023 Galatasaray-Alanya maçı için bilet almak istiyorum fakat passolige düşünce alma ihtimalim çok düşük bildiğiniz güvenilir siteler var mı bilet satan?
  3. cagancevirme

Yardım Vatan kulaklık iade bilgisi olan?

İzmir vatan mağazasından airpods pro 1. nesil aldım birkaç gün önce satış elemanına 2. nesili sordum fakat bana piyasada yok diye yalan söyledi o an acelem var diye almış bulundum fakat iade edip 2. nesil almak istiyorum iade alıyorlar mı bilen tecrübesi olan var mı
  4. cagancevirme

Twitch iştirak 18 yaş altı

hocam işler ilerlediğinde ki kesin değil en azından başımı ağrıtmasın vergi işleri vs.
  5. cagancevirme

Twitch iştirak 18 yaş altı

Merhabalar twitchte iştirak olmaya hak kazandım ve başvuru kısmına geldim ilk 2 adımda sıkıntısız bir şekilde geçtim bu arada 17 yaşındayım o yüzden veli izni vs gerekiyor onlar da tamam fakat ödeme yönetemi belirleme kısmında yaş sorusuna doğum tarihimi yazınca 18 den büyük olman gerek diye bir...
  6. cagancevirme

SteelSeries Apex 5 Brick

Selamlar Apex 5 kullanmaktayım klavye birden bire mavi yanıp sönmeye başladı ardından ise tamamen söndü aklıma gelen her şeyi denedim aygıt yöneticisinden vs vs yapabileceklerimi yaptım klavyenin ne ışığı yanıyor ne tuşları çalışıyor brick yemiş olabilir dediler bunun servis dışında bir çözümü...
  7. cagancevirme

Apex 5 Update Failed Hatası

en garanti serviste göndereyim
  8. cagancevirme

hiç mi başka çözümü yok ya
  9. cagancevirme

ya ders çalışmak için klavyeyi kasanın üstüne koydum yanıp sönmeye başladı çok umursamadım ama yüksek ihtimalle firmware update yaparken oldu
  10. cagancevirme

Merhabalar Steelseries Apex 5 kullanıyorum ve salı günü birden klavyem mavi yanıp sönmeye başladı o günden beri kullanamıyorum oled ekranda updating yazıp dolup gidiyor ve ne ışık yanıyor ne de çalışıyor reddit youtube gibi farklı yerlerden sorunu araştırdım ama çok bir şey bulamadım aynı sorunu...
  11. cagancevirme

Kasa ve sıvı soğutma

link atabilir misin
  12. cagancevirme

Kasa ve sıvı soğutma

Selamlar bir süre önce sıvı soğutma aldım fakat kasanın içine yerleştirince sığmadı ramlerden dolayı tam yerine oturamadı o yüzden iade ettim fakat işlemcim çok ısındığından dolayı zorunlu olarak artık almam gerek bu yüzden kasayı da değştireceğim o yüzden itopyanın kasım indirimleri üzerinden...
  13. cagancevirme

İşlemci soğutucu i511400f

Merhabalar i5 11400f kullanıyorum stok soğutucu aşırı ısınıyor servise gönderdim sorun yok dediler buna güzel bir f/p soğutucu önerir misiniz çok cebi yakmayan ama fiyatına göre iyi soğutan sıvı ya da hava fark etmez rgb ye de çok gerek yok
  14. cagancevirme

Google 2FA uygulaması

Merhabalar bir hesabımda 2FA var fakat kod eski telefonumda ve telefonumun ekranı bozuk o yüzden hiçbir şekilde ulaşamıyorum nasıl çözücem ben bu sorunu
  15. cagancevirme

İtopya servis süreci bilgisi olan var mı

Selamlar yaklaşık 1 ay önce itopyadan sistem satın aldım Tugay Gök SKY sistemin adı fakat kasamın RGB aydınlatması ve işlemcimin ısı problemi yüzünden 29.08.2022 tarihinde kargoya verdim tahmini ne zaman gelir bilgisi tecrübesi olan var mı çünkü araştırdığım farklı forumlar farklı kaynaklarda...
Geri