Apex 5 Update Failed Hatası

Reaksiyon skoru
3
Merhabalar Steelseries Apex 5 kullanıyorum ve salı günü birden klavyem mavi yanıp sönmeye başladı o günden beri kullanamıyorum oled ekranda updating yazıp dolup gidiyor ve ne ışık yanıyor ne de çalışıyor reddit youtube gibi farklı yerlerden sorunu araştırdım ama çok bir şey bulamadım aynı sorunu yaşayan çözüm bilen var mı

ya ders çalışmak için klavyeyi kasanın üstüne koydum yanıp sönmeye başladı çok umursamadım ama yüksek ihtimalle firmware update yaparken oldu
Firmware update yaparken böyle bir şey olduysa brick yemiştir klavye mecbur garantiye göndermen gerekli

hiç mi başka çözümü yok ya
Apex 5 hakkında çok bir şey bilmiyorum ama olan şeyler brick olduğunu gösteriyor zamanında bende yaşadım çok ucuz fiyattan satmak zorunda kaldım başka bir klavye de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Redditte vs araştır belki bulursun çözüm onun dışında mecbur garantiye vermen lazım

Apex 5 hakkında çok bir şey bilmiyorum ama olan şeyler brick olduğunu gösteriyor zamanında bende yaşadım çok ucuz fiyattan satmak zorunda kaldım başka bir klavye de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Redditte vs araştır belki bulursun çözüm onun dışında mecbur garantiye vermen lazım
en garanti serviste göndereyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,973
Üyeler
191,194
Son üye
Blckmamba
Geri