Can Özdemir isimli üyenin son içerikleri

1. Can Özdemir

Yardım Hangisi daha İyi klavye

T60 biraz şans işi 6-7 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama 1200TL fiyatla alınmaz ben şans eseri bit pazarından 400 TL ye almıştım idarelik bozulmadı ki değiştireyim
  2. Can Özdemir

Rehber Trendyol'da moto kurye olmak ve 40 günde 100.000₺ kazanma (Challenge)

Ben İstanbul dayım hocam bugün off gün dinleniyorum
  3. Can Özdemir

Rehber Trendyol'da moto kurye olmak ve 40 günde 100.000₺ kazanma (Challenge)

O Zaman bende seninle bu kervana katılayım çekişmeli olur 😀 bol kazançlar dilerim
  4. Can Özdemir

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

100 attım 100usd oldu olmayacak maalesef fakat usd olarak kalacağını düşünürsek kısa dönemde kar elde edebilirsiniz TL bazında :) 110 degil 100 atarak almış olursunuz
  5. Can Özdemir

R7 5800x i soğutamıyorum

amazon türkiye satıcısından aldım yani zor bir ihtimal sahte olması
  6. Can Özdemir

R7 5800x i soğutamıyorum

4.8 boost frekansı kendi o.c. yapmadım
  7. Can Özdemir

R7 5800x i soğutamıyorum

Merhaba R7 5800x işlemcimde aşırı bir ısınma söz konusu çözemedim bir türlü 4.8ghz de çalıştırıyorum boşta 65 derecelerde çalışıyor yük altında 85 87 derecelere çıkıyor macunu yeni değiştirdim Thermal Grizzly - Kryonaut kullandım soğutucu Corsair H100RGB Kasa Corsair 4000x 1696251878 macun...
  8. Can Özdemir

Kablosuz mouse Önerisi

sora 4k iyidir hafif güzel elimdeki gpx i verip bende almayı planlıyorum
  9. Can Özdemir

YAPIKREDİ MÜŞTERİ OL 300TL KAZAN(HARCAMA YAPMADAN BONUS ALABİLİRSİNİZ)

47k ödeme yaptım 500 küsür lira verdi garanti amex kartım :S
  10. Can Özdemir

ping sorunu olmadan multiplayer minecraft nasıl oynanır ?

sunucu kiralayabilirsin
  11. Can Özdemir

ping sorunu olmadan multiplayer minecraft nasıl oynanır ?

aternos kullanılabilir forumda kubinin yazdığı bir konu vardı diye hatırlıyorum kendi bilgisayarında server kurmak için
  12. Can Özdemir

Upload hızları güncelleniyor mu?

1000/50 kullanıyorum ve en az 100 olması lazım.
  13. Can Özdemir

Steam takas aldıktan sonra bekleme süresi verdi ?

iki tarafında yanlış bir işlem yapmadığını fark etmesi için tanınan bir süre gibi düşünebilirsiniz fakat bu süre her zaman değil şüpheli hesaplara uygulanıyor büyük ihtimalle itemsatis botu veya kişi çok fazla takas yaptığı için olabilir tabii ki Steam guardla ilgilide
  14. Can Özdemir

Logitech G735 almalımıyım?

Merhabalar hem bilgisayarda FPS oyunlarında kullanacağım hemde dışarı çıktığımda da kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum ve G735'e karar verdim başka bir öneriniz var mı?
Geri