T60 biraz şans işi 6-7 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama 1200TL fiyatla alınmaz ben şans eseri bit pazarından 400 TL ye almıştım idarelik bozulmadı ki değiştireyim
100 attım 100usd oldu olmayacak maalesef fakat usd olarak kalacağını düşünürsek kısa dönemde kar elde edebilirsiniz TL bazında :) 110 degil 100 atarak almış olursunuz
Merhaba R7 5800x işlemcimde aşırı bir ısınma söz konusu çözemedim bir türlü 4.8ghz de çalıştırıyorum boşta 65 derecelerde çalışıyor yük altında 85 87 derecelere çıkıyor macunu yeni değiştirdim Thermal Grizzly - Kryonaut kullandım soğutucu Corsair H100RGB Kasa Corsair 4000x
1696251878
macun...
iki tarafında yanlış bir işlem yapmadığını fark etmesi için tanınan bir süre gibi düşünebilirsiniz fakat bu süre her zaman değil şüpheli hesaplara uygulanıyor büyük ihtimalle itemsatis botu veya kişi çok fazla takas yaptığı için olabilir tabii ki Steam guardla ilgilide
Merhabalar hem bilgisayarda FPS oyunlarında kullanacağım hemde dışarı çıktığımda da kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum ve G735'e karar verdim başka bir öneriniz var mı?