Çıtırdan okudum konudaki mesajları da
Yani crackli veya lisanssız bir yazılım kullanıp konuda mail gelen herkes uygulamaya kendi mail adreslerini mi girdi...
Bu elemanların avukat ordusu vardır hocam gerçekten böyle bir şeyi elde edeceklerini düşünseler sizi direkt dava eder faiziyle alırlar böyle maille vs...
Ben itiraz maili yazdım bakalım nasıl ilerleyecek. bide af süresi ayın 15'inde bitecek yazıyordu sabah mail gelmiş af süreniz bitti diye şaka gibi valla ya...
bana da gelmiş bugün sabah 10 gibi, seceremi dökmüş bu aynı kadın, bireysel kendi bilgisayarımda, öğrenmek amaçlı,indirdim öyle duruyo, bir gelir elde...
bu kadın büyük ihtimalle chaosta yeni işe başlamış terfi yada kıdem almak için olta atıyor bu işi yapan herkese çünkü bu mailin aynısından gelen 4-5...
Her ne kadar bu hocamın dediğini ilk mail geldiği günden beri düşünsemde içimden bu üstü kapalı tehdit maillerini biriktirmek ve olası bir saçmalıkta göz...
ne kadar saçma ya Türkiye'de bir çok büyük firmada çalıştım firmalar bile crackli kullanıyor alan yok ki anasını satıyım
1786010801
benim şahsi evde ki...