canbooow isimli üyenin son içerikleri

1. canbooow

ACİL YARDIM EKRAN KARTINI NASIL TAKARIM BAĞLANTILAR

Selam arkadaşlar sistemim geldi fakat ekran kartını takmak için yardım gerekli kablo felan cıktı 5070 ti Resimlerde belirttim yardımcı olur musunuz?
  2. canbooow

65k bütçe ile 5070ti sistem toplanır mı?

yaani bende 75k bütçeyle toplamaya calisiyorum ama ( toplanmış sistem ) herkes bir şeyler diyor kafa karıştırıcı
  3. canbooow

Çözüldü✓ Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Stok Geldi Alınır mı?

hocam pci express 5.0 slotu var mı anakartın ? bende 78003xd veya 9700x ile kullanmayı düşünüyorum 5070ti ile
  4. canbooow

70k+ sistem parçalar uyumlu ve mantıklı mı alınır mı ?

hocam linkten seçiliyor mu dediğiniz işlemci soğutucu bulamadım
  5. canbooow

hocalar anakartı değiştim mesela söyle bir şey yaptım https://www.incehesap.com/indirim-kaplani-v3-tavsiye-sistem-fiyati-47971/?hsu=2198085,2198286,2249540,31856,1394184,1876043,2236730 buna ekstra olarak aynı ram den 1 sipariş daha geçip takacağım doğru mudur ? bir de işlemciyi 105w a çekip...
  6. canbooow

hocam bu videoda topluyor eyvallah da birleştirmeyi videolamamış abimiz :D bu 3 linkten tavsiyeniz hangisi tam olarak linki tam atabilirseniz sevinirim bu arada çok upgrade lik bir şey yapacağımı sanmıyorum ya maximum 2 ram alırım takarım ki şuan hiç gerek yok bir kaç sene en azından ona göre...
  7. canbooow

3 sistem arasında kaldım hocalar hangisi daha makbuldür arada 10.000 TL gibi bir ücret oynuyor değer mi yeterli mi ? 1 ram daha koyunca 65 k : https://www.incehesap.com/indirim-kaplani-v3-tavsiye-sistem-fiyati-47971/?hsu=2198085,2198277,2249540,31856,1394184,1876043,2236730 seçenek 2 74K ...
  8. canbooow

hocalar tercihim nasıl olmalı anakart bi tık daha iyisi ve darboğaz yapmayacak şekilde bir de psu gold 750 + 80 plus gold şeklinde seçicem de kasaların yanında yazıyor bazen altında ise psu yok yazıyor onuda çözemedim :) ekstra 1 adet aynı ram den alıcaz onu anladım seçtirmiyorlar soğutma...
  9. canbooow

hocam fena değil aslında ama akvaryum kasanın biraz şov ve daha cok ısındığını duymuştum doğrumudur? ve anakart çok kötülendi şimdi bu işlemci yerine 4 ram slotlu 2 ssd li daha iyi bir şey olarak hangisini koymalıyım dar boğaz yapmaz değil mi ? Ekstra olarak colorful battleax 5070 iyi bi ekran...
  10. canbooow

hocam parça toplayıncada yine pahalı geliyor bütçe aşıyor bu şekilde sıvı soğutmalı vs istemiştim ama https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9700x-sekiz-cekirdek-3-8-ghz-fiyati,706818645.html...
  11. canbooow

iyi cesaret verdin kral :D , yıldız tornavida var bi tane yeterli olur sanırım , sıvı soğutma vs korkutuyordu beni anakarta takılan kablolar karışık geliyor arkadan dolandırıcan felan , bir de en iyi şekilde en iyi parçalarla bi sistem çıkartmak gerekiyor o halde , senin attığın parçalar okey...
  12. canbooow

çevremde sağlam bi bilgisayarcı yok , benim kafam aldıgım parçalardan biri bozuk gelir vs onu anlayamam + sağlam bi toplama videosu lazım videoda topladıkları sistem farklı şu anakart üstünde bi ton giriş çıkış var psu ile becerebilsem dediğin gibi daha iyi tabii ki , en iyi fiyat performans...
  13. canbooow

max upgrade 2 tane ram olur onun dışında 5 yıla bunu satıp yeni alırım diye düşünüyorum
Geri