70 serisi kartlar genel olarak fhd üst 2k giriş orta olarak konumlandırılıyor yani gpular güçlendikçe yeni çıkan oyunlarda yüksek gpu istiyor haliyle 4k...
Arkadaşlar kulakiçi kulaklıkları oyun için alıyorsanız normal oyuncu kulaklıkları kadar performans beklemeyin düşük gecikme dese dahi gecikme yaşatıyor...
Saf performans da 4060tan bir tık iyi, rtx açınca 4060tiden bir tık iyi fakat yukarıda bir arkadaş da yazmış 4060 b580 7600 tarzı kartlara 12-15 bine erene...
Mübarek bunun birçok sebebi olabilir kaldı ki en tecrübeli bir usta dahi bu forumda olsa sana bu şekilde bir bilgi veremez görmeleri lazım yapacağın şey...
Sen diyorsunki adamı bıcaklamışlar zaten ölecek diye bir bıçakta ben salladım :D kafan güzelmiş dostum yanlış anlama yazdıklarından yaşının 13-15 civarında...
Kardeşim zaten ben sesi az çıkıyor gibi bir ithamda bulundum mu? 10 yıl öncesinin cihazı yüksek ses harici bir işe yaramaz diyorum. True hd atmoslu bir...
arkadaşlar bu tarz kampanyalarda koskoca banka salakmı bedava 20 bin tl versin vardır bir çıkarı 20 bin tl bedava diye yönlendirmeye çalışıyor iyi düşünerek...
14 binlere x937u 25 binlere 990d bulursanız alın geçin hocam güncel codecler destekli kibar yeni nesil cihazlar, 990d daha önce deneyimlediniz mi bilmiyorum...
kaba, eski nesil, desteklediği codecler yetersiz, 4.2 avr yetersiz alıp şahinciler gibi bangır bangır ses çıkarma hevesiniz varsa anca o işe yarar kimse...