cangodlike_ isimli üyenin son içerikleri

1. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

bilmiyorum ben bi kere bios flash yapmştım ondan sonra olmamaya başladı
  2. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

işte bios flash olmuyo bende
  3. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

yani şimdi napiyim ben bios update atsam her şekilde gidieck atmam lazım incehesap ilgilenmiyo zaten nasıl atıcağım konusunda 1748452484 adam gelmiş bios update atma reis diyo bide .d
  4. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

1748452275 pcde tam gözükmüyor ama şunun gibi bişey delik var üstünde böyle
  5. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

yeni surum atsam dusursem fark etmiyor aynı hata ve bios flash çalışmıyor bende portu buldum ama
  6. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

bu arada jfp2 ye değişik bişey taktılar haporlere benziyo .d
  7. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

aynen kral eski sürüme atmam lazım şuan pc açılıyor ama bios update atarsam pc brick yiyo kendi kendine
  8. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

adamlar bilerekmi almıyor anlamıyom anlatmıyorlarda sadece biosu tekrar yazdık bide gen 3 yaptık robot gibiler hep aynısı diyorlar diyorum niye oluyo yeni nesil ekran kartı falan zırvalıyo eleman
  9. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

he onu denedim reis olmadı işte 1748451521 şuan sıkıntı yok bios update atmam lazım atamıyorum incehesabın ta
  10. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

one reis
  11. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

kanka attım adamlara anlatamıyorum yok şöyle böyle diyo kardeşim ben bios update atmam lazım diyorum yok bişiyi yok anakartın diyo kanka ressellerim spoofer kullanıyorum bios update atmam lazım atamıyorum
  12. cangodlike_

Bios update b650m-p msi

bios update atıyorum fakat siyah ekranda kalıyor bios açılmıyor yanlışta yapmıyorum eminim bios çipine tekrardan bios yazmak gerekiyor bu problemden nasıl kurtulabilirim incehesaptan aldım fakat adamlar bişiler anlattı anlamadım valla ama yanlış atıyormuyum diye sordum hayır dedi dediki bidaha...
Geri