Bios update b650m-p msi

Reaksiyon skoru
2
bios update atıyorum fakat siyah ekranda kalıyor bios açılmıyor yanlışta yapmıyorum eminim bios çipine tekrardan bios yazmak gerekiyor bu problemden nasıl kurtulabilirim incehesaptan aldım fakat adamlar bişiler anlattı anlamadım valla ama yanlış atıyormuyum diye sordum hayır dedi dediki bidaha atıyoruz gen3 yapıyoruz öyle çalışıyor bilgisayar dedi ne alaka yani bios update atmam lazım atamıyorum

bios update atıyorum fakat siyah ekranda kalıyor bios açılmıyor yanlışta yapmıyorum eminim bios çipine tekrardan bios yazmak gerekiyor bu problemden nasıl kurtulabilirim incehesaptan aldım fakat adamlar bişiler anlattı anlamadım valla ama yanlış atıyormuyum diye sordum hayır dedi dediki bidaha atıyoruz gen3 yapıyoruz öyle çalışıyor bilgisayar dedi ne alaka yani bios update atmam lazım atamıyorum

Ah bu em es ay ne çekti bu millet hepside yeni yeni kartlar

Bios reset attin mi

Ah bu em es ay ne çekti bu millet hepside yeni yeni kartlar

Bios reset attin mi
kanka attım adamlara anlatamıyorum yok şöyle böyle diyo kardeşim ben bios update atmam lazım diyorum yok bişiyi yok anakartın diyo kanka ressellerim spoofer kullanıyorum bios update atmam lazım atamıyorum

Anakarti tam karşına aldın
4 ram slotun varya tam ennnn alta iniyorsu

2 pinli bir minnak yer var bak tam ram izasinda anakartin en altinda düşün

Jbat yazar

Ona kısa devre yapcan tornavida felan ile pinleri birnirine değdir 10 15 saniye bekle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dur ben senin için resim var mi bakam

Jbat yazar

Ona kısa devre yapcan tornavida felan ile pinleri birnirine değdir 10 15 saniye bekle

he onu denedim reis olmadı işte

Jbat yazar

şuan sıkıntı yok bios update atmam lazım atamıyorum incehesabın ta

Jbat1 yazıyor okla gösterdim

Ekler

• 1000004742.webp
    1000004742.webp
    56.1 KB · Hit: 17
Geri