• C
      cankappa, Anakart kisa devresi hakkinda başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İT**ya isimli mağazadan alındı. O günden beridir hiçbir şey almadım zaten. Kimseye de tavsiye etmem. Ben bunu komple sökeyim hiç kullanmayayım diyorum...
    • C
      Bahsetmiş olduğum rgb fan kontrolcüsü. Sağ tarafta delik olmasına rağmen onun yanından yine delik açılmış diye düşünüyorum. Montajı yapan arkadaşların bir...
      • 20241122_211658.jpg
    • C
      Hocam anakarta ışığını actiracak kadar dahi elektrik gelmiyor. Pilini soktum farklı psular denedim hiç marş almıyor. Son kez boş Kasayı psu ile sabaha kadar...
    • C
      Cevaplar için teşekkürler. Sistemde o.c yok. Belirttiğim gibi sadece kasaya güç verip denedim cizirdamadi. Acaba zamanla mi bozuyor diye düşündüm...
    • C
      Önce pil çıkarıp bios sıfırlayın. Hiç bir ekipman takmadan (klavye mouse dahil) uzaya kurulum yapın öyle deneyin. PSU bozulur genelde o sağlam ise diğer...
    • C
      Ekipmanlar ile usb üzerinden anakartı yakman zor ama fanda bir kısa devre varsa yakabilirsin fanı bi kontrol et dc olarak 12v ver kanallarından o fanı...
    • C
      elektirik hakında bilgim fazla yok ben sadece fikir yürüttüm bu arkadaş elektirik çi müsait olunca bakar @Göktürk ArdaHan
    • C
      Elektrikçi şebekenin gücü psuya yetmemiş anakarti bozmuş dedi. Öyle de olsa rgb fan kontrolcusunun üzerine bir delik daha açıp o şekilde monte etmeleri de...
    • C
      cankappa, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Anakart kisa devresi hakkinda başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba. Yeni kayıt oldum forumdaki ilk konum olacak. Yaklaşık 1 sene önce giriş seviyesi oyuncu bilgisayarı topladım. Sorunsuz kullanımın...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,749
Üyeler
161,341
Son üye