Arkadaşlar selamlar,
2025 yılında işimden dolayı bedelli askerlik başvurusu yapmıştım bu seneye çıktı.
Şimdi e devlette aşağıdaki gibi sevk başvurusu son tarih yazıyor.
- Sevk başvurusu yaptığım anda gitmem mi gerekiyor yoksa "en geç o gün orada ol" gibi bir tarih mi verilecek?
- Bir de daha...
Merhaba arkadaşlar,
Saat 17.00 civarı elektrik aralıksız 15-20 defa gidip geldi pc'den güç kesilmeden ekran dalgalanmaları oldu. İlk başlarda elektrik kesilmedi yeniden başladı 2-3 defa anlayamadım ışıkları kontrol ettiğimde yanıp söndüklerini gördüm sonra bu yanıp sönmeler hızlandı elektrik...
Arkadaşlar ne zamandır böyle görünüyor bilmiyorum ama ben şimdi farkettim. Aşağıdaki gibi tüm sıcaklıklar normalken işlemci gpu'su 655 gibi saçma sapan bir sıcaklıkta görünüyor.
Büyük ihtimalle yazılımsal bir hata falandır ancak anlayamadım. Görev yöneticisinden de böyle görünüyor.
İşlemci...
Kasım ayında vodafone 100tl ye 10gb 1000dk paket verdi. (Türkcell'den vodafone'ye geçtim bu paketten dolayı)
Türkcell ve Türk telekom hiç bir şey yapmadı.
Yılbaşında vodafone gene iyi bir kampanya yapar ama takip etmek lazım.
Türkcell kampanyalı hali bile çok pahalı oluyor(Sanki diğer...
1- Genel olarak beğenilen bir manyetik veya mekanik klavye
2- Kaliteli bir wireless kulaklık(Son zamanlarda mchose öneriliyor ancak markalara hakim değilim maalesef)
Kardeşim yorumlarda ezbere konuşan çok insan olmuş.
Benchmark testleri ve youtube videolarından da görebilirsin 9700x her alanda 7800x3d performansını veriyor.
9700x'in daha iyi olmasının en büyük sebebi 7800x3d gibi ısınma problemi yok.
Şimdi CS gibi oyunlarda 10 fps daha fazla veren...
Biri 5090 önermiş şaka gibi.
25-30k bütçe varsa rtx 5070 çek 2 yıldan fazla idare eder. Başlangıç için istiyorum demişsin zaten deneyim kazanana kadar yeni kartlar falan çıkar piyasaya. Birkaç yıl sonra 5070 sana yetmediğinde güncel kartlardan birini alırsın.
1764591371
Bütçeyi düşürmek istersen...
Ancak hevesini kırmak istemem bir yerden başlayıp götürdüğü yere kadar gidebilirsin. Hiç bir şey kaybetmezsin tam tersine bakış açını inanılmaz şekilde iyileştirebilirsin. Çözüm odaklı düşünmeyi, kararlılık kazanmayı, süreçsel yaklaşıp daha detaylı analiz etmeyi öğreneiblir yeni karşılaştığın...
Öncelikle o şeyler öyle kolay yapılmıyor. Bir yeri hacklemek için veritabanına erişmen gerekiyor. Veritabanı güvenlik duvarları ile korunuyor. Ayrıca çoğu şirket özel ağlarla çalışıyor.
Network yapısını öğrenip o ağlarda açık bulup kendine güvenlik duvarından yetki verip veritabanına erişmen...
Hocam öneri için çok teşekkür ederim. Renk biraz sırıtıyor maalesef. Aşağıdaki model hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Bilginiz var mıdır?
https://www.gaming.gen.tr/urun/731138/mchose-v9-pro-sky-white-7-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-v9-3/#reviews
Selamlar,
Oyun ve müzik dinlemek için ses kalitesi güzel üzmeyecek ayrıca uzun süre kullanımda kafayı ağrıtmayacak bir kablosuz kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz?
Bütçem 2k ama eğer ciddi bir performans farkı ve ses kalitesi olacak ise 3k'nın biraz üstüne kadar çıkabilirim.
Şimdiden...