canomer isimli üyenin son etkinliği

• canomer
    canomer, Öneri Darboğaz yapar mı sistem başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Monitör ne iş yapacağına göre çok değişkenlik gösterir. Ancak genel bir öneride bulunmak gerekirse QHD veya UWQHD bir monitör kullanabilirsin. OLED tavsiye...
  • canomer
    canomer, Öneri Darboğaz yapar mı sistem başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu sistem 1080 P de yüksek ayarlarda oyun oynadığın sürece darboğaz yapmaz. Daha yüksek bir çözünürlüğe sahip monitörle kullanmanı tavsiye ederim zira 1080...
  • canomer
    canomer, Hangi psu high power vs nzxt başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya gidipte "Kardeşler PSU" da almasın hocam onu da belirtmeye gerek var mı? Ama 80+ olduktan sonra bronze ile plat arasında ki fark fiyat farkına değmez.
  • canomer
    canomer, Hangi psu high power vs nzxt başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    80+ olduğu sürece ve modern standartları karşıladığı sürece (ATX 3, PCI desteği vb.) hangisi ucuzsa o hocam, özel sebepleriniz olmadığı üsrece PSU da bu...
  • canomer
    canomer, Sistemime Nasıl Bir Termal Macun Almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam iletkenlik seviyesinin iyi olması macunun iyi olduğunu göstermez, bir çok kriterden biridir sadece. Thermal Grizzly'nin macunları kaliteli ama çok...
  • canomer
    canomer, Oyun dışı sistem tavsiyesi R 9900x başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bütçenizi aşmayacaksa ve geleceğe yönelik sistem toplamak istiyorsanız X870 serisinden bir anakart toplamanızı şiddetle tavsiye ederim. Malesef X870 için...
  • canomer
    Ekran kartsız halinden bahsediyorum. Bu şekilde.
  • canomer
    Hocam oyun için zayıf dediğin işlemciler son nesil işlemciler?? En fazla 50-60 FPS az alırsın ama hala 200+ FPS alabilirsin iyi bir ekran kartı ile. Bu...
  • canomer
    Hocam selamlar, ben debugging ve sanal makine yoğun çalıştığımdan imzamdaki sistemi topladım, ekran kartı zevk meselesi 3440x1440 monitör kullandığımdan...
  • canomer
    canomer, AK400 7600 için yeterli olur mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kasanında önemi var ancak AK400, R5 7600 gibi 65w bir işlemci için gayet yeterli bir soğutucu
  • canomer
    Bence bunun için yayıncılar neden yayın yapıyor sorusunu bir düşünmek lazım. Eğer başka insanları eğlendirmek için ve sadece 3-5 lira kazanmak için uğraşıp...
  • canomer
    canomer, Yazılım için laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ne yazılımı ile uğraşacaksın? Game Dev veya AI ise hem işlemci hem ekran kartı yönünden sağlam bir laptop gerekiyor, gömülü veya siber güvenlik ise çok...
  • canomer
    canomer, Çözüldü✓ Bilgisayarım çok ama çok kasıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Son 3-4 gündür oluyor ve öncesinde yaşamıyorduysan ve donanımın bir zarar görmediyse muhtemelen yüklediğin bir program, güncelleme ya da virüs kaynaklı...
  • canomer
    Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını...
  • canomer
    canomer, PC hocası gg11 sistem arızası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Forumda bu tarz pc satanlar ile alakalı olarak işlemci ve GPU yu göstermeklik alıyorlar diğer parçaları çok özensiz diziyorlar dediğimde ben kötü oluyorum.
Top Bottom