Üzgünüm fakat para israfı.
İlk olarak 7900x veya 7950x gibi işlemci seçimleri oyun/okul vs. için hatalı seçimler. Bu işlemciler CPU ağırlıklı işler için...
çok teşekkür ederim hocam
çok teşekkürler
hocam ilerisi içinde sanal makina vs ben de uğraşırım diye almısken komple gaza gelip aldım aslında :D Bütçesi...
Anladım hocam anladım, ben wifiye bağlısın da arayüze girmeye çalışıyorsun diye çalıştı kafa ilk gördüğümde. Wi-Fi ile handshake yakalayıp bağlantı koparma...
Hedef modem ne ise google dan onun varsayılan credlerine bakacaksın. Diğer türlü google da araştırırsan istemediğin kadar data var zaten. Ama data ile...
Hocam h.o. da üç beş sekme açıp arada oyun oynamak için kötü bir işlemci ve soğutucu tercihi yapmışsın. Ben 4-5 tane sanal makina ve debug işlemleri için...
Ekran kartının kullanım yüzdesinin daha az olması iyi bir şey. Daha yüksek bir çözünürlükte monitör kullanırsan ya da ekran kartını yoran bir işlem yaparsan...
Selamlar, ASUS Prime AP201 mATX kasam var ancak temperli cam olan versiyonu. Temperli camı mesh panel ile değiştirmek istiyorum. Bunu tedarik edebileceğim...
Selamlar, Görünürde bir uyusuzluk yok. Ram için tam uygun modeli şu adresten öğrenebilirsin, anakartın sayfasında listelenen RAM modelleri test edilip...
Eğer overclock yapmayı planlıyorsan AM5 anakartlarda zaten PBO özelliği ile voltaj arttırabiliyorsun. MSI olması şart değil PBO özelliği olan bir anakart...