canomer isimli üyenin son etkinliği

• canomer
    Kusursuz sayılır pek eleştirilecek noktası yok, hayırlı olsun. Güzel bir 360mm sıvı soğutma yakışırmış.
  • canomer
    Selamlar, yaklaşık 1 ay önce imzamda görülen sistemi topladım, sistem parçaları şu şekilde : * İşlemci : Ryzen 9 9900X - 17.700 TL * İşlemci Soğutucu ...
    • 1734539437412.png
  • canomer
    canomer, 9700x için sıvı soğutma önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    5800x3D AM4 7nm 105W bir işlemcidir, yeni aldığın 9700x ise AM5 4nm 65W bir işlemci. 5800x e göre çok daha rahat soğutacaktır.
  • canomer
    canomer, 9700x için sıvı soğutma önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    7700x veya 9700x için sıvı soğutma gerekli değil, 9900x i (120W) hava soğutma ile kullanıyorum, oyun oynarken bile duyulamayacak kadar sessiz çalışıyor. Cpu...
  • canomer
    canomer, 3,45GB den 12GB ye geçince kaç fps artar? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O cihazla 40-50 FPS alabiliyor olman bile mucize. F3 e bastığında çıkan bilgilerde ekran kartı, ram kullanımı gibi bilgiler de yazar, eğer ram kısmı 100%...
  • canomer
    canomer, 50- 55 bin tl toplama pc başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam ben işlemci ağırlıklı çalıştığım için imzamdaki sistemi topladım. Toplarken sistemin uyumlu, stabil ve serin çalışabilmesi için tüm parçaları ince...
  • canomer
    canomer, RE village nasıl kurulur? (Ücretsiz) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya hocam lütfen :D modern oyunlarda 20 senelik Metin2 de olduğu gibi offset bulmuyorsun, saniyesinde crackleniyormuş... Lütfen bana re-village için...
  • canomer
    Hocam oyun cracklemek hele ki modern oyunlarda ne kadar zor bilgin var mı? Topluluk ya da değil internette gördüğün her şeyin bir bedeli var. Modern...
  • canomer
    canomer, Yardım Çift fiziksel bios çalışmıyor? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam fanların hızlı dönmemesi iyi bir şey neden takıldın ki buna? Bu demek oluyor ki sistemin ilgili testler sırasında fanları döndürecek kadar frekansa ya...
  • canomer
    Bunları yazana kadar adım adım nereden nasıl indireceğini yazsaydın ya kardeşim. Adam korsan indirmek istiyor zaten sen virüssüz indiriliyor zannettiğin...
  • canomer
    Burada anlatılan hiçbir cevap seni tatmin etmez, sen de unutursun 2-3 hafta sonra gelip tekrar sorarsın. En iyisi youtube a "oyun nasıl yüklenir" yaz...
  • canomer
    canomer, Coil whine benzeri ses nerden gelmekte? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hangi işlemciyi taktın, sadece yoğun kullanımda mı geliyor ses yoksa hep mi geliyor. Eğer yoğun kullanımda geliyorsa veya anakarta göre işlemcin çok güç...
  • canomer
    daha ne desin bu adam ağzına sağlık
  • canomer
    canomer, 92kya bu sistem nasıl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Güzel kardeşim 90 k ya bilgisayar almana gerek yok, anladığım kadarıyla bilgisayar üzerinden hayatını kazanan biri değilsin, öğrencisin. 7700X, 4070 Super...
  • canomer
    canomer, 92kya bu sistem nasıl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İşlemcinin sonundaki sayı artınca işlemci senin için en iyi işlemci demek olmuyor. 7900x lerin fiyatı zaten o civarlarda. İşlemcin ve anakartın bariz para...
Top Bottom