Selamlar, yaklaşık 1 ay önce imzamda görülen sistemi topladım, sistem parçaları şu şekilde :
* İşlemci : Ryzen 9 9900X - 17.700 TL
* İşlemci Soğutucu ...
7700x veya 9700x için sıvı soğutma gerekli değil, 9900x i (120W) hava soğutma ile kullanıyorum, oyun oynarken bile duyulamayacak kadar sessiz çalışıyor. Cpu...
O cihazla 40-50 FPS alabiliyor olman bile mucize. F3 e bastığında çıkan bilgilerde ekran kartı, ram kullanımı gibi bilgiler de yazar, eğer ram kısmı 100%...
Hocam ben işlemci ağırlıklı çalıştığım için imzamdaki sistemi topladım. Toplarken sistemin uyumlu, stabil ve serin çalışabilmesi için tüm parçaları ince...
Hocam oyun cracklemek hele ki modern oyunlarda ne kadar zor bilgin var mı? Topluluk ya da değil internette gördüğün her şeyin bir bedeli var. Modern...
Hocam fanların hızlı dönmemesi iyi bir şey neden takıldın ki buna? Bu demek oluyor ki sistemin ilgili testler sırasında fanları döndürecek kadar frekansa ya...
Bunları yazana kadar adım adım nereden nasıl indireceğini yazsaydın ya kardeşim. Adam korsan indirmek istiyor zaten sen virüssüz indiriliyor zannettiğin...
Burada anlatılan hiçbir cevap seni tatmin etmez, sen de unutursun 2-3 hafta sonra gelip tekrar sorarsın. En iyisi youtube a "oyun nasıl yüklenir" yaz...
Hangi işlemciyi taktın, sadece yoğun kullanımda mı geliyor ses yoksa hep mi geliyor. Eğer yoğun kullanımda geliyorsa veya anakarta göre işlemcin çok güç...
Güzel kardeşim 90 k ya bilgisayar almana gerek yok, anladığım kadarıyla bilgisayar üzerinden hayatını kazanan biri değilsin, öğrencisin. 7700X, 4070 Super...
İşlemcinin sonundaki sayı artınca işlemci senin için en iyi işlemci demek olmuyor. 7900x lerin fiyatı zaten o civarlarda. İşlemcin ve anakartın bariz para...