ASUS TUF Gaming B550M-E öneririm, üstelik üstünde bios flashback tuşu mevcut, USB üzerinden eski işlemciye gerek kalmadan bios güncellemesi de yapabilirsin.
4 ay süresi sim kartı telefona taktığın zaman aktif olur
şuan ki güncel imei kayıt ücreti 2700 TL ocak 1 den sonra 6 bini görecek yeni yasa ile
yasal süreç bitince telefonun kapanır ve kayıt yaptırana kadar kapalı kalır öyle yenilenme falan yok
tavsiyem hemen alıp imei kaydını yaptırman öyle 4...
daha iyi mosfet soğutması crossfire desteği, type-c çıkışı ve desteklenen bir kaç fazla yazılım gibi artıları var ama performans bakımından çok bi fark olmaz.
en düşük işemci durmu ve en yüksek işlemci durumunu %100 den %99 a çek dropların kesilir ama 5 -10 fps düşüş yaşarsın en azından drop yemezsin eski sistemimde işe yarıyordu. fanlarını da temizlersen sonuç elde edebilirsin
Dostum her şey bütçe ile alakalı. bu sistemde modifikasyon yapmazsan ilerde zorlar seni
işlemcisi en azından ryzen 5 5600 olan depolamada 1 tb m2 ye sahip daha performanslı bir rx6700(sapphire &asus gibi) serisi kart almanı tavsiye ederim. ama her şey senin beklentin ve kullanımına bağlı
aynı işlemci ile ben kullanıyorum bu anakartı bios güncellemesi gerekmiyor evet b550 chipset var üstünde
bütçeden kaynaklı asus prime b550 plus alacaktım 500 tl ucuz olduğu için tuf u almıştım...
f710 un r1 l1 tuşlarında ps veya xbox kollarındaki gibi switch yok normal basınca tık tık hatta tak tak ses çıkarıyor :D zamanlada özelliklede fifa oynuyorsan o tuş depar ata ata yalama oluyor :D
kesinlikle evet ikisinide denemiş biri olarak 660 xt ile 6700 arasında yok denecek kadar az fark var hangisini ucuza bulursan yapıştır. gencerde güvenilirdir.
1671558636
gencer güvenilir sinerjide de var ikisinden de alabilirsin. dual fanlı kartlar ikiside kasaya sığma konusunda sorun...