CaptainQuek isimli üyenin son içerikleri

1. C

Hangi Atx Anakartı Almalıyım

Hocam bütçemi çok aşıyor 13 civarına çıkamam
  2. C

hocam peki bunlardan hangisi alınır pro serisini çok sevmiyorum msi ın
  3. C

Arkadaşlar merhaba 0dan sistem dizicem ama anakartta kararsız kaldım aşağıda linklerini bıraktıklarım arasında sizce hangisi en mantıklı ve uzun ömürlü olur bunlar dışında öneriniz varmı (not siyah renk ve atx bakıyorum) işlemci ryzen 7 7800x3d ve 5070...
  4. C

R5 9600x Vs R7 9700x Vs 7800x3d Hangini Almalıyım

hocam ikisinide aynı fiyatta düşünürsek hangisi peki ve uzun vadede
  5. C

reis sıvı soğutma alıcam zaten ama sence 2000 tl ye değermi 7800x3d oyun testlerinde birazdaha yüksek fps olarak gözüküyor
  6. C

Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi sosyaller. Üstte yazdığım işlemcilerden hangisi mantıklı? Genel olarak oyun için kullanacağım 7800x3D 16000 TL fiyatı var 9700X ise 14000 TL 14'ün üstüne çıkmak istemiyorum taksitli alacağım performans olarak 7800x3D ile çok fark olur mu? Bir de 9600X var...
  7. C

Bitfenix Kasa Alınır mı?

lian li ye hastayım ama evet bütçem yetmiyor hem attığın kasa matx ben atx arıyorum 1789210180 o zaman zoko artı psu aliyim değilmi videolarda güzel gözüküyor zoko emperor 1789210275...
  8. C

Bitfenix Kasa Alınır mı?

hocam bu tarz ve görünüşte akvaryuum kasa arıyorum ne önerirsin psu ile birlikte bütçe 4500 gibi
  9. C

Bitfenix Kasa Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, aşağıya bıraktığım kasayı almak mı sizce daha mantıklı, Zoko Emperor mu? Bu kasanın içindeki PSU nasıldır, sıkıntı çıkarır mı? Bu tarzda akvaryum kasa öneriniz var mı? Zoko Emperor PSU'suz 2500 TL (ATX)...
  10. C

Hangi Laptopu Tercih Etmeliyim

Cihaz efsane ama birazcık eskimiş bu arada ben ürünün o fiyatta olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimalle ilanı silmediler reklam olsun diye
  11. C

144 hz de değil o model 360 hz yanlış yazmışlar benimde çok ilgimi çekti ama işlemciye çok güzel değil dedi chatgpt ye sorduğumda tabi bilenler daha iyi yorum yapar
  12. C

Arkadaşlar merhaba, herkese hayırlı günler. İkinci el laptop bakıyorum ama 3 model arasında kararsız kaldım, linklerini bırakıyorum. Markayı mı seçmeliyim yoksa donanımı mı seçmeliyim, karar veremedim...
Geri