Arkadaşlar merhaba 0dan sistem dizicem ama anakartta kararsız kaldım aşağıda linklerini bıraktıklarım arasında sizce hangisi en mantıklı ve uzun ömürlü olur...
Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi sosyaller. Üstte yazdığım işlemcilerden hangisi mantıklı? Genel olarak oyun için kullanacağım 7800x3D 16000 TL fiyatı var...
lian li ye hastayım ama evet bütçem yetmiyor hem attığın kasa matx ben atx arıyorum
1789210180
o zaman zoko artı psu aliyim değilmi videolarda güzel...
Arkadaşlar merhaba, aşağıya bıraktığım kasayı almak mı sizce daha mantıklı, Zoko Emperor mu? Bu kasanın içindeki PSU nasıldır, sıkıntı çıkarır mı? Bu tarzda...
erhabalar ürünümün kozmetiği çok temizdir ingiltereden gelmiştir türkiyede bulunmayan bir modeldir ve özellikleri çok üst seviyededir
17.3 inç 2k 240 hz...
144 hz de değil o model 360 hz yanlış yazmışlar benimde çok ilgimi çekti ama işlemciye çok güzel değil dedi chatgpt ye sorduğumda tabi bilenler daha iyi...
Arkadaşlar merhaba, herkese hayırlı günler. İkinci el laptop bakıyorum ama 3 model arasında kararsız kaldım, linklerini bırakıyorum. Markayı mı seçmeliyim...