Hocam ben oyunu biraz fazla seviyorum. Almışken tam alayım diyorum. Parada bu zamanda çöpten bulunmadığı için kafamda küçük bi hesaplama yapayım dedim.
Dostlar selam. ETS 2'de ki tüm DLC'leri almak istersek ne kadar toplamamız gerekiyor? GPT'ye sordum 7 bin lira falan dedi inanmadım bende. Şimdiden teşekkürler.
İzmirdeyim yani fiziksel mağaza yok yakınımda. Benim fikrim bu benim sorunum olmadığı için ileride garanti ile ilgili sıkıntı çıkarsa gider belirtirim.
Şimdi biraz araştırdım. Borçlar Kanunu madde 208'e göre yegane sahibi benim. Faturamdaki her şey aynı olduğu için benim açımdan sorun kalmıyormuş. Bu sorunu yaşayanları bilgilendireyim dedim.
FATURANIZDAKİ ÜRÜNLER İLE SİSTEMİNİZDEKİ ÜRÜNLER BİRSE O SİSTEMİN SAHİBİ SİZSİNİZ. GERİ İSTİYEMEZLER.
Sistem benim sistemin aynısı arkadaşlar. Parçaları kontrol ettim. GPT'ye sorduğumda eğer faturandakiyle aynı ürünleri göndermişlerse hak iddası edemezler dedi. Doğru mudur bu? Çünkü gönderin dedikleri kargo şubesi 20 kilometre falan uzakta.
1750952412
Aradıkları numara itopyanın numarası. 0850...
Arkadaşlar bugün itopyadan arandım. Sistemimin aslında başka birinin siparişi olduğu, ekran kartımın ve işlemci soğutucumun benim olduğu, geri kalan her şeyin kargoyla geri göndermem gerektiğini söylediler. Anlam veremedim şaşkınım ve sinirliyim bi taraftanda. Yani sistemimdeki her şey doğru...