2025 yılında git ingilizce öğren diyenler gelir şimdi ama 2025 yılında neden hala yapımcılar çeviri yapmıyor diyen olmaz. 2 kişinin yapay zeka ile 2 günde...
ÇUKUR tarzı dizilerin Türkiyede en çok izlenen diziler olduğunu düşünürsek bu yorum yanlış, tam tersi kabadayı tarzı oyunlar filmler çok popüler bu ülkede...
Hocam kusura bakmayın tavsiyem size değil yanlış anlaşıldım telefonda olduğum için arkadaşın doğrudan mesajları okuyacağını bildiğim için onun mesajını...
Estağfurullah hocam sıkıntı yok da siz meseleyi hepten yanlış anladınız. Konuyu açıp tavsiye isteyen de ben değilim bana protein tozu ve ya creatin tavsiye...
Hocam benim ilk başladığım zaman, bundan yaklaşık 3 sene önce zayıflamamda etkisi oldu. Eğer fazla kilon varsa kullanabilirsin. Ama kolay zayıflayabilen...
Ben fsr Frame gen gibi teknolojiler ile 3+ sene görülebileceğini düşünüyorum. Tabii oyunların isteyeceği sistem gereksinimleri de gün geçtikçe artıyor...
Kesinlikle öyle. Ben artık Türkçe dil desteğinin geleceğine kesin gözle bakıyorum. Çıkışa gelecek olmasa bile Black Myth Wukong ve benzer bir çok oyunda...
2K'nın yaptığı paylaşım doğru yolda olduğumuzu gösteriyor sanırım. Kendimizi göstermişiz. Artık Türkçe dil eklenmemesi gibi bir engel yok. Muhtemelen de...