Emri silip tekrar verebilirsin ya da emir verdiğin değere ulaştığında otomatik olarak alımı yapar.
1613827745
Emir verdiğin değer daha düşük olursa o değere inene kadar beklemen gerekiyor ya da emiri silip tekrar o anki değerlere göre tekrar emir vermek gerek.
Deneme amaçlı 5 gündür yapıyorum. Şu ana kadar topladığım ETH'ler 110 TL değerinde. Harcadığım elektrik 15 TL.
Ben Phoenix kullanıyorum. NiceHash fazla komisyon alıyor diye duymuştum. Pool olarak Ethermine kullanıyorum 0,01 ETH olunca hesaba gönderiyor.
Sanırım Nicehash hesabından ETH...
7/24 çalışacaksa ortalama 583 TL kazanır. (ETH ve USD kurları fazla düşmezse) Elektrik de ortalama 90 - 100 TL gibi gelir. Sonuçta stok ayarlarla ~480 TL civarı gelir. Eğer Memory Clock'u +785 MHz çıkarırsan ortalama 28 - 29 MH/s'ye yükselir. Bu da ayda 626 TL gelir. ~530 kâr olur.
Afterburner ile Power Limit'i %70'e düşürün. Ort. 75 - 80W'a düşer harcaması. Programda gösterdiği W sadece ekran kartı için diğer bileşenler dahil değil. Monitörü kapatmanız programdaki W değerine etki etmez.
Birilerinin zarar etmesinden zevk alacağınızı belirtmişsiniz. Stokların bitmesi ve fiyatların yükselmesinden ben de rahatsızım ama mesajınız bana hoş görünmedi.
Not: Miningci değilim. Tek ekran kartım ile hobi olarak miningle ilgileniyorum.
Selamlar, telefonda oyun oynanmayacak sadece menü, geçişlerde vs. kasmasın istiyorum.
M31 Super AMOLED ekrana, Note 9 ise IPS LCD ekrana sahip. M31 6000 mAh batarya kapasitesi ve 6 GB RAM ile öne çıkıyor. (Note 9'da 4 GB RAM var.)
Bunların dışında M31 kamerası 64 MP, Note 9 48 MP. Hangisini...