touchpad önemli olmayabilir ama kablosu hasar gördü yazmış adam bu da içinin açıp kurcaladığını ve bunu pcden de çok anlamayan birisinin yaptğını gösterir. İşlemcin de hemen ısınacağı için csgo pubg vs oynayamazsın.
Yine de için rahat ediyorsa alıp güle güle kullanabilirsin.
biri satıştan kalkmış 930mx olanı da almanı tavsiye etmem asus un bu serilerinde malzeme kalitesi çok kötü ve hem ekranında sorun var hem touchpad çalışmıyor.
ben olsam corsair olanı alırdım gecikme değerinden dolayı, ışıklandırma konusunda da çoğu remin ışıklandırmasını anakartın uygulaması doğrudan görüyor diye biliyorum.
işte arkadaş da buraya yazacağına internetten bakabilirdi, teknik bir problem ya da uzmanlık gerektiren bir bilgi bile değil sorduğu şey sadece bilgiyi araştırıp bulmak yerine hazırdan almak daha kolayına gelmiş.
evet sen atınca gördüm ben de, hatta o modeli hb ve teknosa da hp türkiye satıcısından satıyormuş.
artık satın alacak kişinin kararına kalmış ama kendim alacak olsam amazon.com.tr ve ya hb satıcılı şekilde satın almayı tercih ederdim.
hpnin kendi sitesinden ürüne satın al dediğinde bu site yerine mediamarkt çıkıyor sadece. Satın alım sonrası bir sorun yaşadığınızda muhatabınız hp değil hpstore.com.tr olacak bu durumu da düşünerek hareket ediniz.