cdrcdpnd isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çözüldü✓ ASUS UN HANGİ MODELİNİ TERCİH ETMELİYİM ?

7. nesil işlemci sonuçta 4-5 yıllık bir pc ve soğutma performansı da çok iyi değil illaki ısınacak.
  2. C

touchpad önemli olmayabilir ama kablosu hasar gördü yazmış adam bu da içinin açıp kurcaladığını ve bunu pcden de çok anlamayan birisinin yaptğını gösterir. İşlemcin de hemen ısınacağı için csgo pubg vs oynayamazsın. Yine de için rahat ediyorsa alıp güle güle kullanabilirsin.
  3. C

biri satıştan kalkmış 930mx olanı da almanı tavsiye etmem asus un bu serilerinde malzeme kalitesi çok kötü ve hem ekranında sorun var hem touchpad çalışmıyor.
  4. C

Yeni bilgisayar alıcaktım masa önerir misiniz??

sen karar ver
  5. C

Bu Ramlerden Hangi̇si̇ Si̇stemi̇me Uygun?

anakartın kendi uyumluluk listesinde ram mevcut zaten bi sorun yaşamazsın
  6. C

Bu Ramlerden Hangi̇si̇ Si̇stemi̇me Uygun?

ben olsam corsair olanı alırdım gecikme değerinden dolayı, ışıklandırma konusunda da çoğu remin ışıklandırmasını anakartın uygulaması doğrudan görüyor diye biliyorum.
  7. C

Fifa 23 Standart vs Ultimate edition farkı

işte arkadaş da buraya yazacağına internetten bakabilirdi, teknik bir problem ya da uzmanlık gerektiren bir bilgi bile değil sorduğu şey sadece bilgiyi araştırıp bulmak yerine hazırdan almak daha kolayına gelmiş.
  8. C

Fifa 23 Standart vs Ultimate edition farkı

fifa 23 mağaza sayfasında yazıyor ordan bakabilirsin bulması çok zor bir bilgi değil.
  9. C

Yardım i7 11700kf soğutucu önerisi

ben de 11700k ile h150i elite capellix kullanıyorum, işlemci çok serin çalışıyor ama fiyatları iyice uçmuş onun da
  10. C

🔥İndirim YURTDIŞINDAN G435 1200+GÜMRÜK

diğer satıcılar kımında görünüyor.
  11. C

hpstore.com.tr güvenilir mi ?

evet sen atınca gördüm ben de, hatta o modeli hb ve teknosa da hp türkiye satıcısından satıyormuş. artık satın alacak kişinin kararına kalmış ama kendim alacak olsam amazon.com.tr ve ya hb satıcılı şekilde satın almayı tercih ederdim.
  12. C

hpstore.com.tr güvenilir mi ?

hpnin kendi sitesinden ürüne satın al dediğinde bu site yerine mediamarkt çıkıyor sadece. Satın alım sonrası bir sorun yaşadığınızda muhatabınız hp değil hpstore.com.tr olacak bu durumu da düşünerek hareket ediniz.
  13. C

FIFA 23 HALA ALINIR MI?

ea play pro al daha mantıklı şuan hem yeni çıkacak oyunu da oynamış oluyorsun
  14. C

🔥İndirim PNY CS 3040 1 TB 1567 TL

teknik ayrıntılarda modele cs2140 diyor yine bi yanlış başlık durumu olmaz inşallah
  15. C

GIGABYTE rtx 4070 Ti ler nasıldır şikayet bulamadım servisinden de bilgim yok !?

3060 gaming oc modelini kullandım bir süre gayet serin ve performanslı çalışıyordu elite modeli de en tepe model zaten gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Geri