tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 180
- Bütçe
- 5500
Arkadaşlar merhaba bütçem 5500TL hangi modeli tercih etmeliyim performans açısından?
Neden pekinvidia olan
Arkadaşlar merhaba bütçem 5500TL hangi modeli tercih etmeliyim performans açısından?
biri satıştan kalkmış 930mx olanı da almanı tavsiye etmem asus un bu serilerinde malzeme kalitesi çok kötü ve hem ekranında sorun var hem touchpad çalı
Touchpad çok önemli değil benim için ekranında da gözle görülmeyecek kadar küçük nokta var sıkıntı olmaz ama oyun performansını merak ediyorum csgo pubg valorant ets 2 gibibiri satıştan kalkmış 930mx olanı da almanı tavsiye etmem asus un bu serilerinde malzeme kalitesi çok kötü ve hem ekranında sorun var hem touchpad çalışmıyor.
Touchpad çok önemli değil benim için ekranında da gözle görülmeyecek kadar küçük nokta var sıkıntı olmaz ama oyun performansını merak ediyorum csgo PUBG valorant ets 2 gibi
İşlemci çok ısınan bir işlemci mi ?touchpad önemli olmayabilir ama kablosu hasar gördü yazmış adam bu da içinin açıp kurcaladığını ve bunu pcden de çok anlamayan birisinin yaptğını gösterir. İşlemcin de hemen ısınacağı için csgo PUBG vs oynayamazsın.
Yine de için rahat ediyorsa alıp güle güle kullanabilirsin.
İşlemci çok ısınan bir işlemci mi ?