Çözüldü✓ ASUS UN HANGİ MODELİNİ TERCİH ETMELİYİM ?

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
nvidia olan

biri satıştan kalkmış 930mx olanı da almanı tavsiye etmem asus un bu serilerinde malzeme kalitesi çok kötü ve hem ekranında sorun var hem touchpad çalışmıyor.

biri satıştan kalkmış 930mx olanı da almanı tavsiye etmem asus un bu serilerinde malzeme kalitesi çok kötü ve hem ekranında sorun var hem touchpad çalı

biri satıştan kalkmış 930mx olanı da almanı tavsiye etmem asus un bu serilerinde malzeme kalitesi çok kötü ve hem ekranında sorun var hem touchpad çalışmıyor.
Touchpad çok önemli değil benim için ekranında da gözle görülmeyecek kadar küçük nokta var sıkıntı olmaz ama oyun performansını merak ediyorum csgo pubg valorant ets 2 gibi

Touchpad çok önemli değil benim için ekranında da gözle görülmeyecek kadar küçük nokta var sıkıntı olmaz ama oyun performansını merak ediyorum csgo PUBG valorant ets 2 gibi

touchpad önemli olmayabilir ama kablosu hasar gördü yazmış adam bu da içinin açıp kurcaladığını ve bunu pcden de çok anlamayan birisinin yaptğını gösterir. İşlemcin de hemen ısınacağı için csgo pubg vs oynayamazsın.

Yine de için rahat ediyorsa alıp güle güle kullanabilirsin.

touchpad önemli olmayabilir ama kablosu hasar gördü yazmış adam bu da içinin açıp kurcaladığını ve bunu pcden de çok anlamayan birisinin yaptğını gösterir. İşlemcin de hemen ısınacağı için csgo PUBG vs oynayamazsın.

Yine de için rahat ediyorsa alıp güle güle kullanabilirsin.
İşlemci çok ısınan bir işlemci mi ?

Geri