Cemay Gül isimli üyenin son içerikleri

1. Cemay Gül

Yardım Kulaklıktan ses alamıyorum

selamlar dostlar ekran goruntusunde gordugunuz uzere bırden cok cıkıs ses cıhazı pc de kullanılabılır sekılde gozukse de suruculerı guncel olmasına ragmen aralarıdnan yalnızca 1 tanesı calısıyor.. sorunun sebebını ıse gercekten bılmıyorum sadece o headphones yazan aygıtı algılayabılıyor...
  2. Cemay Gül

Öneri RAZER Blackshark V2x alınır mı?

Hocam bir öneriniz varmıdır sizce Black shark V2x gayette yeterli bi kulaklıkmı
  3. Cemay Gül

Bütçeyi 3k yaptım üstüne daha fazla koyup daha iyi bi kulaklık almam için öneri gelirse diye , ama sanırsam neyi kastettigini anlamadım 1758312035 Reis kusura bakma ya ne demek istediğini anlamadım
  4. Cemay Gül

Selamlar dostlar şuanda Gamepower'in Voldon kulaklığını kullanıyorum başlangıç seviyesi için aldığım bir kulaklıktı ses kalitesi ve mikrofon kalitesi zamanla dustugu için artık rekabetçi oyunlar için oldukça yetersiz kalıyor , bir arkadaştan duydum bu Blackshark V2 x'yi , kulaklık tabikide benim...
  5. Cemay Gül

Valorant hesabım calındı

yok hayır tabikide vermedim , hesabımı bi ara sifre yonetıcısınden calmıs olabıleceklerını dusunmustum , normalde riot hesabıma webten giris yaparken sifre yoneticime kaydetmezdim ancak gecen 20 temmuzda kaydettim ve o gun rıot hesabımdan cıkıs yapıldı, yazıdada soylemıstım zaten saldırgan o...
  6. Cemay Gül

Valorant hesabım calındı

selamlar forum sonunda buda basıma geldi ve muhtemel suphelı olarak gordugum daha dun tanıstıgım kendı hesabını boostlatmıs ve yucelık hesapta gold sevıyesnde oynayan bir ucube ile mac atmıstık arkadasın kendisi fazlasıyla samimiydi sonra ansızın bu sabah hesabıma giris yapamadıgımı farkettim bu...
  7. Cemay Gül

Yardım Manyetik switch Mekanik klavye önerir misiniz?

switch çeşitlerine bakarken öğrenmiştim bende , reddit ve forumlara falan baktığımda kimilerinin red switchle manyetik arasında kaldığını görmüştüm , chat gbt ' ye falan sorduğumdada manyetik switchin kimi yerlerde daha iyi olabileceğini söylemisti bu yüzden baslıga manyetik yazmıstım , ancak...
  8. Cemay Gül

Yardım Manyetik switch Mekanik klavye önerir misiniz?

Selamlar forum yakın zamanda havıt' in garanti servislerinden birinde yaşadığım rrezalet* bir deneyimden sonra setup ' ımın klavyesini upgrade etmeye karar verdim , kendi kullandığım klavye toplam 87 tuşlu blue switchden oluşmakta ve kablolu , benim için RGB veya kablolu /kablosuz olması önemli...
  9. Cemay Gül

Steam api64.dll hatası

save dosyasını nerede bulacağımı bilmiyorum..*yazarken çok utandı* 1750258874 Çalıştır menüsünden AppData'ya geçtikten sonra çıkan oyun dosyalarınımı kastediyorsunuz , özürdilerim pek anlayamadım
  10. Cemay Gül

Steam api64.dll hatası

Merhabalar forum geçenlerde pc'imde bios sürümümün fosilleşmeye birkac günü kaldığını farkettim ve bios sürümümü güncelleştirme kararı aldım ancak sonrasında oynadığım bazı oyunlarda birdek çok dll dosyasının kayıp olduğunu farkettim ve pek çoğunu düzelttim ancak olay *steamapi64.dll* dosyasına...
  11. Cemay Gül

Çözüldü✓ mouse alışverişimde galiba SCAM yedim yardım

çözdüm ben işi aga ya ,çok sağol teşekkür ederim :kedi:
  12. Cemay Gül

tamamdır teşekkür ederim , parçayı nasıl kullanacağımı çözeceğim😊
  13. Cemay Gül

onun ne işe yaradığını bilmiyordum...google lense çektiğimde airpods olarak algılıyodu kullanım klavuzundada ismi falan yazmadığı için ne olduğunu çözememiştim :D rica etsem ne parçası olduğunu söyler misiniz
  14. Cemay Gül

Merhabalar forum daha dün elime ulaşan syrox v6 modelli mouse'umun driver'ında gezinirken üst sınırı 8k hz olması gereken yazılımında max 1k hz ' e kadar çıkartabildiğimi farkettim bunu nasıl çözerim...
  15. Cemay Gül

Yardım Red switch'li mekanik klavye önerir misiniz?

Merhabalar forum uzun zamandır HAVIT ' in GAMENOTE KB890L-TUR modelini kullanıyordumm ve en sonunda korktuğum başıma geldi ve switch lerden w tusunu calıstıran parca bozuldu * bunu yazdığım esnada arada bi kafasına göre çalışıyor , kafayı yemiş :D * , bende tuşları söküp ardından belli başlı...
Geri