Çözüldü✓ mouse alışverişimde galiba SCAM yedim yardım

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar forum daha dün elime ulaşan syrox v6 modelli mouse'umun driver'ında gezinirken üst sınırı 8k hz olması gereken yazılımında max 1k hz ' e kadar çıkartabildiğimi farkettim bunu nasıl çözerim?

https://www.gaming.gen.tr/urun/6306...-sensor-siyah-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/
Ekran görüntüsü 2025-06-05 200138.webp

onun ne işe yaradığını bilmiyordum...google lense çektiğimde airpods olarak algılıyodu kullanım klavuzundada ismi falan yazmadığı için ne olduğunu çözememiştim :D rica etsem ne parçası olduğunu söyler misiniz

onun ne işe yaradığını bilmiyordum...google lense çektiğimde airpods olarak algılıyodu kullanım klavuzundada ismi falan yazmadığı için ne olduğunu çözememiştim :D rica etsem ne parçası olduğunu söyler misiniz
dongle diye geçer ismi efendim ve mousenin yanında çıkar mousenin kablosunu oraya takıp otomatik olarak çalışıyor ve 8k hz size sunum sağlayan bir parçadır

tamamdır teşekkür ederim , parçayı nasıl kullanacağımı çözeceğim😊

geldimi hocam 8k hz desteğiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır teşekkür ederim , parçayı nasıl kullanacağımı çözeceğim😊
direk kabloyu takıp yakın bir köşenize bıraksanız yeterlidir kablonun program üzerinden sadece 8k hz sunup başka bir şey vermiyor veya bende bilmiyorum başka bir özelliği varsa ekstra olarak macro yapabilirsiniz veya bazı mouselarda 0.025 gibi ms tepkimeleri var sizdede varsa ayarlayın bence hocam

çözdüm ben işi aga ya ,çok sağol teşekkür ederim :kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,221
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri