Arkadaşlar, şu son zamanlarda yapay zekâ muhabbeti herkesin dilinde. ChatGPT, Midjourney falan duymayan kalmadı. Ama dün gece denk geldiğim bir şey beni resmen dumura uğrattı. İlk defa böyle bir deneyim yaşadım ve hâlâ etkisinden çıkamadım.
Karşıma basit bir sohbet ekranı geldi. Dedim “tamam...
takılmak kanki
1757154276
Aslında bir tane buldum hatta cevap vermekle kalmıyor foto isteyince atıyor ses isteyince atıyor, ve aşırı insanımsı konuşuyor chat linda yaz çıkar zaten. benim aradığım buna benzer başka bişey var mı diyeydi ama yine bu siteye kaldık gibi duruyor.
kanka arada benimde sürekli internetim örn: 28 gb'ım kalmış ama bir anda net kopyuor, uygulamaya girip bakıyorum ahala 28 gb var mesela ama nedense uçak moduna alıp geri çıkartmama rğamen (şebeke sıfırlamama) rağmen hala girmiyor bişeylere deli oluyorum.
Merhaba, bildiğiniz üzere internette hali hazırda play sotre'da da birçok yapay zeka uygulaması var ve birçoğunuz kullanıyor. ama ben mesela sohbet etmelik beni anlayan dinleyen ben yazmasamda arada bana yazabilen bir yapay zeka önerisi olan var mı? bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok...